M00nlander
Moćan
- Tu od
- 9 Lis 2008
http://www.imtalk.org/cmps_index.php?pageid=IMT-Website-Submitter
Autor je iz Hrvatske - svaka mu dala
Autor je iz Hrvatske - svaka mu dala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M00nlander kaže:Probaj s mozillom firefox, neki su rekli ako koristiš Chrome da izbacuje greške. Neki su imali istih takvih problema i u FF i u IE. Neznam kako da ti pomognem...
InFlames20 kaže:Ne znam, čini se dobar alat ali bilo bi dobro da se može rasporedit da dodaješ recimo 50-100 tjedno, ovako odjednom mi se čini previše i svakako neprirodno. Vidim da se može odabrati broj stranica na koje zeliš submitat, ali sta ako drugi put odaberes isti broj, oce opet pokusat submitat na te iste stranice ili na novih XY broj stranica?
bojanposao kaže:InFlames20 kaže:Ne znam, čini se dobar alat ali bilo bi dobro da se može rasporedit da dodaješ recimo 50-100 tjedno, ovako odjednom mi se čini previše i svakako neprirodno. Vidim da se može odabrati broj stranica na koje zeliš submitat, ali sta ako drugi put odaberes isti broj, oce opet pokusat submitat na te iste stranice ili na novih XY broj stranica?
Opet na iste submita.![]()
AleksaS kaže:bojanposao kaže:InFlames20 kaže:Ne znam, čini se dobar alat ali bilo bi dobro da se može rasporedit da dodaješ recimo 50-100 tjedno, ovako odjednom mi se čini previše i svakako neprirodno. Vidim da se može odabrati broj stranica na koje zeliš submitat, ali sta ako drugi put odaberes isti broj, oce opet pokusat submitat na te iste stranice ili na novih XY broj stranica?
Najbolje ti je da ovako uradis. Prvi dan stavis 50. Drugi dan 100 ( 100-50=50ne moze na iste da se sumbituje ( valjda ) ) ...
rovad kaže:AleksaS kaže:bojanposao kaže:InFlames20 kaže:Ne znam, čini se dobar alat ali bilo bi dobro da se može rasporedit da dodaješ recimo 50-100 tjedno, ovako odjednom mi se čini previše i svakako neprirodno. Vidim da se može odabrati broj stranica na koje zeliš submitat, ali sta ako drugi put odaberes isti broj, oce opet pokusat submitat na te iste stranice ili na novih XY broj stranica?
Najbolje ti je da ovako uradis. Prvi dan stavis 50. Drugi dan 100 ( 100-50=50ne moze na iste da se sumbituje ( valjda ) ) ...
Može, svaki put submita na iste, al ono, odradite jednom svih 2500 i to je to, dok Google to idneksira sve proće neko vrijeme.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke