• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Website submission - 2500+ Free backlinks in a click of a mouse

utoku.jpg
:)

Ja sam se registrovao, i opet kad probam izbacuje mi Failed...ne znam sto nece...

Probaj s mozillom firefox, neki su rekli ako koristiš Chrome da izbacuje greške. Neki su imali istih takvih problema i u FF i u IE. Neznam kako da ti pomognem...

Predobro :crazy_grin kasno je pa sam udario samo ovih 50 za probu - nikad ne škodi par linkova za džabe. Trebalo bi vidjet ako nakon 2-3 tjedna barem 100 od ovih 2500 (sutra ide na svih 2500) bude indeksirano, ovo bi mi mogao postat jedan od glavnih načina za generiranje junk linkova za ove longtail fraze.

Hvala :waving

M00nlander kaže:
Probaj s mozillom firefox, neki su rekli ako koristiš Chrome da izbacuje greške. Neki su imali istih takvih problema i u FF i u IE. Neznam kako da ti pomognem...

Tacno je bilo do toga, evo sad sam probao u Mozilli i dodaje sve lepo, hvala ti ;)

Jel mozes samo jos da mi kazes kakva su ti iskustva sa ovim backlinkovima, tj koliko treba google-u da ih indexira, sta mislis?
I jel ti neki junk backlinkovi ne mogu naskoditi pozicioniranju na google-u?

Hvala ti.

Ne znam, čini se dobar alat ali bilo bi dobro da se može rasporedit da dodaješ recimo 50-100 tjedno, ovako odjednom mi se čini previše i svakako neprirodno. Vidim da se može odabrati broj stranica na koje zeliš submitat, ali sta ako drugi put odaberes isti broj, oce opet pokusat submitat na te iste stranice ili na novih XY broj stranica?

I ja se bojim da nesto ne naskodi zato i pitam...
I meni deluje pomalo neprirodno odjednom 2500 nekih backlinkova...

A sto se tice odabira stranica, moguce da moze nekako da se podesi, ali koliko sam video dok sam isprobavao, uvek REDOM submituje na sajtove, tako da ne znam da li ce moci to da se podesi jer uvek ima zacrtan red kojim dodaje...

Hm ako je neko malo detaljnije jos saznao i isprobao neka pomogne...da se ne ispalimo pa napravimo gore :)

Da li je preporucljivo to jest da li se smije domaci sajt dodati ovdje.Sto se tice google indexiranja ovih backlinkova ,nece ih sve isti dan indexirati, nego neke danas ,neke sutra neke za jedan mjesec etc :stars

InFlames20 kaže:
Ne znam, čini se dobar alat ali bilo bi dobro da se može rasporedit da dodaješ recimo 50-100 tjedno, ovako odjednom mi se čini previše i svakako neprirodno. Vidim da se može odabrati broj stranica na koje zeliš submitat, ali sta ako drugi put odaberes isti broj, oce opet pokusat submitat na te iste stranice ili na novih XY broj stranica?

Opet na iste submita. :(

bojanposao kaže:
InFlames20 kaže:

Najbolje ti je da ovako uradis. Prvi dan stavis 50. Drugi dan 100 ( 100-50=50 :D ne moze na iste da se sumbituje ( valjda ) ) ...

AleksaS kaže:
bojanposao kaže:
InFlames20 kaže:

Najbolje ti je da ovako uradis. Prvi dan stavis 50. Drugi dan 100 ( 100-50=50 :D ne moze na iste da se sumbituje ( valjda ) ) ...

Može, svaki put submita na iste, al ono, odradite jednom svih 2500 i to je to, dok Google to idneksira sve proće neko vrijeme.

rovad kaže:
AleksaS kaže:
bojanposao kaže:
InFlames20 kaže:

Može, svaki put submita na iste, al ono, odradite jednom svih 2500 i to je to, dok Google to idneksira sve proće neko vrijeme.

Ja sam tako stavio pre 1h. Trebace mu par sati da zavrsi ovo :D

ja sam stavio na 500 prvi put za domaci sajt pa vidjet cemo

slučajnim odabirom od 10 otvorenih adresa nije ih radilo 9, da ne bude da ser.. previše ali mislim da će od 2500 njih ostati jako malo. Ako ih na kraju bude 200 biti će dobro.
Šteta što nisu pročišćeni

pa kad bi tako nešto štetilo..onda bi prijavljivali konkurentske stranice..pa da im padne rank.

x__eko__x kaže:
pa kad bi tako nešto štetilo..onda bi prijavljivali konkurentske stranice..pa da im padne rank.

Logicno :D.

Back
Na vrh