Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pronašao sam na netu infografiku na kojoj stoji da čak i komentari imaju utjecaja.Pretpostavljam da je to po logici ako neki post ima određeni broj lajkova i šeranja da je normalno da bude i komentara. Čini mi se da komentari utječu na vjerodostojnosti cijele priče.hendrixja83 kaže:Facebook komentari teško ali lajkovi i šerovi da.
maximum kaže:Pronašao sam na netu infografiku na kojoj stoji da čak i komentari imaju utjecaja.Pretpostavljam da je to po logici ako neki post ima određeni broj lajkova i šeranja da je normalno da bude i komentara. Čini mi se da komentari utječu na vjerodostojnosti cijele priče.hendrixja83 kaže:Facebook komentari teško ali lajkovi i šerovi da.
El Mero kaže:Kakve su to posjete sa Google-a, da kada uđem u analitiku i tamo đe stoje 'keywords' piše (not provided)???
(not provided) - X posjeta - sa Google-a ???
Jesu li to roboti? O čemu se radi?
maximum kaže:Pronašao sam na netu infografiku na kojoj stoji da čak i komentari imaju utjecaja.Pretpostavljam da je to po logici ako neki post ima određeni broj lajkova i šeranja da je normalno da bude i komentara. Čini mi se da komentari utječu na vjerodostojnosti cijele priče.hendrixja83 kaže:Facebook komentari teško ali lajkovi i šerovi da.
internet kaže:El Mero kaže:Kakve su to posjete sa Google-a, da kada uđem u analitiku i tamo đe stoje 'keywords' piše (not provided)???
(not provided) - X posjeta - sa Google-a ???
Jesu li to roboti? O čemu se radi?
ne koristim vise analyticis, no vjerujem da se tu radi o novije browseru koji ti ne želi prikazati preko kojeg pojma je netko došao na stranicu.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke