Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tigar39 kaže:simbak kaže:@ tigar39
Sad sam ti upravo dao upozorenje u jednoj drugoj temi. Iskreno neznam koliko se ti IM dugo bavis ali ovo sto ti pises bas i nije od neke koristi i jos si dodao link koji nepotoji. Dakle slijedi zadnje upozorenje.
Sory evo link : http://www.submitterbot.com/
rovad kaže:tigar39 kaže:simbak kaže:@ tigar39
Sad sam ti upravo dao upozorenje u jednoj drugoj temi. Iskreno neznam koliko se ti IM dugo bavis ali ovo sto ti pises bas i nije od neke koristi i jos si dodao link koji nepotoji. Dakle slijedi zadnje upozorenje.
Sory evo link : http://www.submitterbot.com/
Hmmm, pa moram priznat da mi na prvi pogled ovo izgleda korisno. Jest da su junk linkovi, ali za neke slabije i long tail pojmove je ponekad i svega stotinjak dir submissiona dovoljno.
Reci mi jesu li svi ovi direktoriji non-reciprocal?
AboNe kaže:
Bookmarking Demon by EdwinSoft works great. if you want to blast out your pages to a ton of social bookmarking sites, there's no better tool than Bookmarking Demon. DONT WASTE YOUR TIME WITH SOCIALBOT, IT SUCKS. it has barely any sites compared to Bookmarking Demon, doesn't create accounts, and fails constantly. all of incansoft products are terrible imho.
AleksaS kaže:Jedno pitanje: Da li je tesko biti 1. mesto ako je 1. mesto Amazon link?
ps3 kaže:AleksaS kaže:Jedno pitanje: Da li je tesko biti 1. mesto ako je 1. mesto Amazon link?
Sve zavisi koliko taj amazon link ima backlinkova,ali u biti njih je lahko prestici jer su na googlu medu prvim zbog autooriteta homepag-a .Koliko imaju backlinkova za taj odredeni link/keyword za koji ti hoces biti prvi mozes provjeriti sa open site explorerom .
aleksej kaže:Open Site Explorer i nije bas merodavan...![]()
1kvota1 kaže:Sigurno mozes prestici Amazon posebno ako kupis exact mach domen ili bar domen sa kljucnim recima.Naravno trebace i nesto linkova a koliko....u svakom slucaju ne bi trebalo biti pretesko.
Za bolje rangiranje u Srbiji ti trebaju linkovi sa .rs domenakarlo kaže:Već neko vrijeme pratim zanimljive teme na forumu, pa evo da se i javim :waving
Možda bi ovo trebalo biti nova tema, ali kao njubi ne mogu otvarati nove teme.
Uostalom, ako sam fulao, može moderator ovo izdvojiti i premjestiti ako treba
Imam sajt koji na google.hr, kada tražim stranice na hrvatskom, iz hrvatske, zauzima prilično dobro mjesto.
Međutim, kad odem na *** i stavim sve iste parametre (google.hr, jezih hr, regija hr...) i promijenim jedino lokaciju, upišem da sam iz Srbije, sajt mi padne na drugu stranicu.
Pitanje 1: kako se sa sajtom na hrvatskom jeziku bolje rangirati u Srbiji?
Pitanje 2: koliko je ustvari *** točan?
Kaže "može biti neprecizno pošto ustvari pretražujete Google s druge lokacije".
Ima li neki bolji način da slažem Googleu da sam iz Srbije, ili nema druge nego moram naći nekoga iz Srbije tko će mi reći što zapravo vidi?
*** je jedna stranica na pravastvar i onda .com
Jebiga ne mogu postati ni linkove. Sad se pitam zašto sam uopće pokušao sudjelovati na ovom forumu :sigh
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke