Srdjan87
Legenda
- Tu od
- 6 Ruj 2010
RE: Najgori Panda update ikad
Ne zavaravam se, nego samo utiske prenosim, ako ostane ovako onda super, ja sam kvalitetno gradio linkove, a videcemo za par dana do mesec sta ce da bude.
JohnWizzer kaže:@ Srdjan87 Ne zavaravaj se tom "nagradom" :naa
Sve je "fino" ispretumbano, ne zna se ko pije, a ko plaća zasad. Sve miriše na to da će biti još promjena, možda i drastičnijih dok sve ne sjedne na svoje mjesto.
Pratim 20-30 stranica, što klijenata, što konkurencije, nelogičnosti je previše, promjene gotovo svakih 10 minuta za neke kw, razlike od 2-3 do par stotina mjesta dolje pa gore...
Dosta stranica sa čistim BH metodama još uvijek odlično rangiraju, neke čak i lagano napreduju, na drugoj strani originalne stranice sa unikatnim sadržajem padaju. Nije pravilo ali primjera je poprilično, tako da ipak treba sačekati koji dan ili tjedan da vidimo kud to vodi, iako po meni ne treba sad stati potpuno sa svim aktivnostima oko SEO-a jer će tek onda oni "sumnjivi" postati još sumnjiviji. Oprezno i polako gurati dalje pa dokle stignemo![]()
Ne zavaravam se, nego samo utiske prenosim, ako ostane ovako onda super, ja sam kvalitetno gradio linkove, a videcemo za par dana do mesec sta ce da bude.