Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrgood kaže:Ma nemoj ? Ko kaze da je kod nas PPC zarada mala ? Da ti ja kazem koliko zaradim sa AdSense sa otprilike istim brojem postova kao postavljac teme, pao bi u nesvjest. A sva posjeta je sa Balkana.
Drenova kaže:Evo nekog mog iskustva:
100-150 poseta dnevno donosi u proseku 1 evro na AdSense. I to sa domaćom posetom. Naravno, dosta zavisi i od teme koju obrađuješ kao i cene klika.
Da se mnogo više isplati ako nešto prodaješ i uzimaš procenat od toga - to je tačno. Ako je moguće, savetujem ti da se okušaš sa prodajom.
Looney_zunes kaže:Ja imam stranicu s otprilike 500 posjeta dnevno, 1000 otvaranja stranica, i to sajt iz jedne od najjačih niša (zdravstvene), i zarađujem oko 1.5€ dnevno, uz ctr koji je oko 1.25
Tako da neke cifre i prosjeci koji se spominju ovdje za naše prostore su meni apsolutno strani.
joker123 kaže:Pokušaj malo podesiti reklame CTR ti je jako nizak gubiš još ovoliko zarade![]()
Narednik James kaže:joker123 kaže:Pokušaj malo podesiti reklame CTR ti je jako nizak gubiš još ovoliko zarade![]()
Imaš li neki savjet? Evo ovako mi izgleda stranica trenutno (header je naravno do kraja, malo sam promašio kad sam crto)
http://oi59.tinypic.com/1zm2jk1.jpg
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke