• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

html program

Ovo ti znači "Postavljanje lokalnog sajta".

Dečko uči engleski jezik. :)

Vezano za temu za html je dovoljan notepad++, dok je meni najbolji netbeans.

Ako počinješ u svemu ovome dobro razmisli za što ćeš se opredijeliti i predlažem ti da pogledaš ostale tehnologije , vjerujem da će ti se Wordpress , Joomla svidjeti , probaj se u njih aktivirati , popularni su , a i naučit ćeš programirati pa izrađivati i svoje teme , a načina zarade imaš puno ;)

html tutorial

Ovo je suho zlato za početnike. Kratki tutorial o HTML iz ciklusa "Napravite kompletan website".
Meni su stvari daleko jasnije. config.php , index.html, style.css i ostali fajlovi su najednom dobili smisao.

Ovo me već mjesecima "pika u oko".
A šutim..
Ako se netko već uči programiranju i/ili izradi web stranica, prvo što mora naučiti:

Naslov ove teme je totalno pogrešan! :)

Ne postoji html program jer html nije programski nego markup jezik.
Uh, dobro, sad mi je lakše, možete nastaviti.. :D

Back
Na vrh