Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mbijelic1 kaže:
Stefkoss kaže:hvala vam,mislim da sam pronasao sta sam trazio,ako gde zapne pitam
Evbo vec problem,ima li nesto jednostavnije,samo kliknem sta hocu i on mi sam izbaci?
html kit se placa
Davor kaže:ako mislis da li postoji neki da ti samo kliknes sta hoces i on sve napravi sam koliko ja znam ne postoji...
Html Kit je free ( bar ovaj sto ja imam )...
mbijelic1 kaže:Stefkoss kaže:hvala vam,mislim da sam pronasao sta sam trazio,ako gde zapne pitam
Evbo vec problem,ima li nesto jednostavnije,samo kliknem sta hocu i on mi sam izbaci?
html kit se placa
nekuzim sta zelis reci? ti si vidio neku stranicu na netu i sad zelis neki njen dio i htio bi da ti program to sam izbaci??? ako je to, to je moguce na neki nacin, al nije jednostavno, trebas solidno baratat html-om, uci u kod te stranice i kopirat, naravno sa popratnim stvarima (slike, video ili sta je vec u tome)!
program kao program nemoze znat sta ti hoces!
imas u dreamweaver-u dosta template-a, i raznih dodataka javascript, jquery... , koje samo kliknes i on ti to izbaci i ti ih samo modificiras po sebi!
a ako se kuzis u photoshop radi stranice u WYSIWYG editorima, mislim da od toga nema jednostavnije, al se nemoze bas puno toga napraviti!
i jos samo savjet- pocni uciti html/css i kroz misec dana ces pohvatat solidno, i znat ces se snaci u kodu tako da ti ovo nece biti problem!
Davor kaže:ako mislis da li postoji neki da ti samo kliknes sta hoces i on sve napravi sam koliko ja znam ne postoji...
Html Kit je free ( bar ovaj sto ja imam )...
pa kad bi postojali takvi programi sta bi radili web dizajneri?
jedina solucija mu je wordpress, nađe neku temu i to je to!
dev_masta kaže:ima ti notepad++ i to, zove se snippets (to da imaš predefinirane template)
a ima i autocomplete (da ti dovršava riječi)
sve ćeš naći pod plugins..
mani se dreamweavera.
Stefkoss kaže:Da,mislio sam na visualc,hvala,videcu kako radi,a mogu li zaraditi ako naucim ovo i pravim ljudima sajtove?
Stefkoss kaže:Imam jos jedno pitanje,dali <body> mora da se pise,jer mi je isto pisao ili ne pisao,isto mi pise,zasta on sluzi?
Vatra Wolf kaže:Stefkoss kaže:Imam jos jedno pitanje,dali <body> mora da se pise,jer mi je isto pisao ili ne pisao,isto mi pise,zasta on sluzi?
To ne treba izostavljati jer je to "tijelo" stranice. To je ono što se u stvari prikazuje na stranici.
http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_purpose_of_the_body_tag_in_HTML
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke