Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nenad80 kaže:Ja bi pre uzeo .com daleko lepse zvuci nego .us, pogotovo ako je sajt na nasem jeziku onda .us nema smisla...
Jokja kaže:Nenad80 kaže:Ja bi pre uzeo .com daleko lepse zvuci nego .us, pogotovo ako je sajt na nasem jeziku onda .us nema smisla...
Ne verujem bas da ce da pravi sajt na nasem jeziku za Americko trziste.
Bas si me slatko nasmejao :crazy_grin
Procitaj gore sta je covek napisao pa ces shvatiti i zasto![]()
Nenad80 kaže:Jokja kaže:Nenad80 kaže:Ja bi pre uzeo .com daleko lepse zvuci nego .us, pogotovo ako je sajt na nasem jeziku onda .us nema smisla...
Ja sam rekao ako je sajt na nasem jeziku onda nebi isao na .us. Ma da po meni ako je sajt na engleskom vise ide .com, .net, .info, .biz nego .us. Naravno to je samo moje misljenje..
amelss kaže:Jokja kaže:Nenad80 kaže:Jokja kaže:Nenad80 kaže:Ja bi pre uzeo .com daleko lepse zvuci nego .us, pogotovo ako je sajt na nasem jeziku onda .us nema smisla...
Ja sam rekao ako je sajt na nasem jeziku onda nebi isao na .us. Ma da po meni ako je sajt na engleskom vise ide .com, .net, .info, .biz nego .us. Naravno to je samo moje misljenje..
Citiram: Ciljam samo na US.
Ako covek cilja samo Americko trziste US domen je kod njih isto kao .HR u Hrvatskoj ili .RS u Srbiji.
pa mozes koristiti .ws domenu (WEB SITE)
to ti je nekako univerzalno bez obzira na jezik koji ces koristiti,
inace GDI kompanija ti pruza ovaj web hosting, a mozes pogledati kakve dodatne opcije imas na sajtu posao-internet.ws
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke