• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Aplikacije za automatsko dovođenje lajkova za Fb page

Shanyta

Aktivni član
Tu od
29 Ruj 2010
Pozdrav,

postoji li kakva web aplikacija program kojim se moze dovesti automatski nekakvi lajkovi s balkana, gledao sam po youtube nekakve stranice punkliker nesto tako, al to ne postoji vise.

Postoji ali prakticno su neupotrebljivi jer facebook sada banuje te stranice. :)

Shanyta kaže:
Pozdrav,

postoji li kakva web aplikacija program kojim se moze dovesti automatski nekakvi lajkovi s balkana, gledao sam po youtube nekakve stranice punkliker nesto tako, al to ne postoji vise.

Postoji neka skripta. Ja znam koje stranice je imaju i koriste i na takav nacin prikupljaju ogroman broj lajkova.
Evo slike kako to izgleda. naime, kad klikneš na x automatski registruje lajk na facebook stranici. Extra smišljeno, nema šta.
ja ne znam kako se ovo pravi. Ako ima neki programer koji bi htio da ovo skonta, neka se javi, Poslat cu mi link Fb stranice koja koristi ove skripte.
https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=9249453654

To sto ti westopic pricas sto se zove click jacker i to je zabranjeno, lako se provali i kao sto je dragan napisao banuju se takve stranice.

westopic kaže:
Shanyta kaže:
Pozdrav,

Postoji neka skripta. Ja znam koje stranice je imaju i koriste i na takav nacin prikupljaju ogroman broj lajkova.
Evo slike kako to izgleda. naime, kad klikneš na x automatski registruje lajk na facebook stranici. Extra smišljeno, nema šta.
ja ne znam kako se ovo pravi. Ako ima neki programer koji bi htio da ovo skonta, neka se javi, Poslat cu mi link Fb stranice koja koristi ove skripte.
https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=9249453654
To je stara caka za navlacenje fanova , kliknes na X da izadjes a u stvari skripta lajkuje stranicu znam sta je to i mnoge druge cake, ali to samo maloumni klinci koriste :waving

Ne znam da li bas blokira. Neke osobe koriste vec godinu i prikupili su sigurno na milion lajkova, a i dalje to rade.
Pratim pomno na FB sta se sve događa, na desetine fb stranica i šta sve ljudi koriste i za zaradu i za lajkove na fb, to je nevjerovatno. A ni facebook ni adsense ih ne blokira.

Bustovao sam post i skupio ko 1000 lajkova.Sada kada udjem u lajkove mogu da pozovem max 25 ljudi koji su lajkovali sliku da lajkuju i stranicu na dnevnom nivou.Zna li neko moze li se ta granica ikako pomjeriti?

Back
Na vrh