Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shanyta kaže:Pozdrav,
postoji li kakva web aplikacija program kojim se moze dovesti automatski nekakvi lajkovi s balkana, gledao sam po youtube nekakve stranice punkliker nesto tako, al to ne postoji vise.
To je stara caka za navlacenje fanova , kliknes na X da izadjes a u stvari skripta lajkuje stranicu znam sta je to i mnoge druge cake, ali to samo maloumni klinci koriste :wavingwestopic kaže:Shanyta kaže:Pozdrav,
postoji li kakva web aplikacija program kojim se moze dovesti automatski nekakvi lajkovi s balkana, gledao sam po youtube nekakve stranice punkliker nesto tako, al to ne postoji vise.
Postoji neka skripta. Ja znam koje stranice je imaju i koriste i na takav nacin prikupljaju ogroman broj lajkova.
Evo slike kako to izgleda. naime, kad klikneš na x automatski registruje lajk na facebook stranici. Extra smišljeno, nema šta.
ja ne znam kako se ovo pravi. Ako ima neki programer koji bi htio da ovo skonta, neka se javi, Poslat cu mi link Fb stranice koja koristi ove skripte.
https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=9249453654
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke