• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

alertpay

haker1337

Član
Tu od
8 Velj 2011
stvarno ne znam da li je bila neka tema na ovu osnovu
ali da ipak pitam
kako da mi posalju cek na kucnu adresu ako je moguce tut sa slikama jer se prvi put susrecem sa alertpayom
znaci nemogu ono za kreditnu karticu jer keva ne radi i nema kreditnu a cale je u bosni na sahrani mome sestricu :'(
jedino resenje mi zvuci taj cek :D

Ja koliko znam oni salju cek, ma da najbolje posalji to pitanje njima i dobices najtacniji odgovor.

Nema tu velikog filozofiranja.Regas se,upisi tocnu adresu,i zatrazi cek.

Bolje bi ti bilo da se raspitas malo za wire transfer (15$ provizija) jer ces pare dobiti za 3-5 dana a sa cekom mozes i za 7-8 nedelja, zbog toga sto njima prvo treba 2-3 dana da naprave cek, onda da ti ga posalju, a put zna da traje 3-4 nedelje i onda banka moze da te zajebava pa da posalje cek na proveru, sto bi znacilo jos 3-4 nedelje.

hm da vas pitam,

isto se prvi put susrećem sa alert pay-om

nedjelja je, npr ako danas zaradim nešto para na alertpay, a nisam nista napravio osim što sam se registrirao na alert pay-u itd, dali ta zarada može tamo stići?

p.s. kako onda povezati alert pay sa mojim džepom? Kako onda tu lovu mogu skinuti na neku karticu, pa s kartice u džep? (jel tako ide?) Mi treba za to Visa Electron kartica?

Gdje šta kako, JAKO sam zahvalan bilokome tko bi mi mogao ovo pojasniti.

HVALA!!!

Zyxzed kaže:
hm da vas pitam,

isto se prvi put susrećem sa alert pay-om

nedjelja je, npr ako danas zaradim nešto para na alertpay, a nisam nista napravio osim što sam se registrirao na alert pay-u itd, dali ta zarada može tamo stići?

p.s. kako onda povezati alert pay sa mojim džepom? Kako onda tu lovu mogu skinuti na neku karticu, pa s kartice u džep? (jel tako ide?) Mi treba za to Visa Electron kartica?

Gdje šta kako, JAKO sam zahvalan bilokome tko bi mi mogao ovo pojasniti.

HVALA!!!

Znaci ti imas neverifikovan nalog na AlertPay, ja sam moga primiti novac sa nekih servisa na neverifikovan nalog. E sad kad hoces da podignes te pare sebi u "dzep" onda moras svoj nalog povezati sa visa electron debitnom karticom (prvo se moras raspitati kod koje banke u tvojoj zemlji su funkcionalne katice na internetu, ja sam i iz BIH i kod mene je raiffeisen banka).
Kako povezati nalog sa karticom imas detaljno objasnjeno ovde, post #11
https://internetzarada.org/alertpay-hitno-t-3771.html#pid29449

e sada jedini prob je sto sam ja maloletan i ja mislim da necu moci da dizem pare sa wire transfera
:(

haker1337 kaže:
e sada jedini prob je sto sam ja maloletan i ja mislim da necu moci da dizem pare sa wire transfera
:(

Ne možeš ti , ali može tvoj otac ili majka...

ali brate ovako ja imam alertpay acc na kevino ime
i imam na njemu 26 doalra i sada hocu preko ceka da dignem jel to ona opcija "check" ??!
ako je to tamo je minimum dizanja 20 doalra i 4 dolara njima provizija
gde treba da kucam moju adresu gde da poslaju taj cek?

haker1337 kaže:
ali brate ovako ja imam alertpay acc na kevino ime
i imam na njemu 26 doalra i sada hocu preko ceka da dignem jel to ona opcija "check" ??!
ako je to tamo je minimum dizanja 20 doalra i 4 dolara njima provizija
gde treba da kucam moju adresu gde da poslaju taj cek?

Adresu ne treba da kucaš jer si je ukucao prilikom kreacije naloga...

Ovdje samo ukucaš koliko novca želiš da isplatiš >
https://www.alertpay.com/ChequeWithdrawFunds.aspx

dali mogu sa alertpaya isplačivat na devizni račun od zagrebačke banke?alertpay mi nije vertificiran...iz HR sam...

a jbm ti pokusao sam ono sa mobilnim ali nije htelo
jedino onda da probam sa kreditnom karticom da verifikujem

dirty_sanchez kaže:
dali mogu sa alertpaya isplačivat na devizni račun od zagrebačke banke?alertpay mi nije vertificiran...iz HR sam...

Možeš , ali kada verifikuješ nalog.

haker1337 kaže:

Pokušaj opet , ali sa drugim brojem mobilnog telefona.

Nalog možeš unaprediti u Personal Pro pa verifikovati putem čeka ;) ( Oni ti pošalju ček koji sadrži kod za verifikaciju , a zatim unovčiš ček)

adsenseamater kaže:
dirty_sanchez kaže:

Možeš , ali kada verifikuješ nalog.

haker1337 kaže:

Pokušaj opet , ali sa drugim brojem mobilnog telefona.

Nalog možeš unaprediti u Personal Pro pa verifikovati putem čeka ;) ( Oni ti pošalju ček koji sadrži kod za verifikaciju , a zatim unovčiš ček)

ne mogu telefonom jer je nesto zajebano a unapredio sam is ada to sto se tice ceka ja treb a da dignem reecimo 20 doalra i kada mi stigne cek stigne mi i taj kod za verifikaciju?

haker1337 kaže:
ne mogu telefonom jer je nesto zajebano a unapredio sam is ada to sto se tice ceka ja treb a da dignem reecimo 20 doalra i kada mi stigne cek stigne mi i taj kod za verifikaciju?

Upravo tako sada klikni na "Become verified" i izaberi opciju verifikacija putem čeka ;)

adsenseamater kaže:
haker1337 kaže:

Upravo tako sada klikni na "Become verified" i izaberi opciju verifikacija putem čeka ;)

radiiiii sada samo cekam cek :D ??

hvala brate puno :)

ja sam uspio vertificirati preko mobitela ali još uvjek mi piše Personal Starter Unverified

dirty_sanchez kaže:
ja sam uspio vertificirati preko mobitela ali još uvjek mi piše Personal Starter Unverified

Mislim da više verifikacija putem telefona nije dovoljna...

Back
Na vrh