• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

alertpay

adsenseamater kaže:
dirty_sanchez kaže:
ja sam uspio vertificirati preko mobitela ali još uvjek mi piše Personal Starter Unverified

Mislim da više verifikacija putem telefona nije dovoljna...

Nije mora i telefon i cekom ( stigne vam neki kod ).

AleksaS kaže:
adsenseamater kaže:
dirty_sanchez kaže:
ja sam uspio vertificirati preko mobitela ali još uvjek mi piše Personal Starter Unverified

Odakle vam to, kod mene:
Personal Pro Verified

a samo preko moba verificiro...

AleksaS kaže:
adsenseamater kaže:
dirty_sanchez kaže:

Ja sam verifikovao mobilni i kreditnu karticu (na nju je stigao kod).

U pitanju je Personal Pro Account

Ima tko da nije primio alertpay ček?Mislim da ću biti prvi,čekam preko 25 radnih dana....

x3m1rx kaže:
AleksaS kaže:
adsenseamater kaže:
dirty_sanchez kaže:

Odakle vam to, kod mene:
Personal Pro Verified

a samo preko moba verificiro...

Pitanje je kad si to verifikovao? Posto od skoro moras 2 nacina da odradis da bi ti se verifikovalo. pozz

Zna li neko nesto o onoj alert pay kartici sto kosta 20$ vredi li to ili ne.I sta je ono placas 2.50 proviziju mesecno a godisnje je besplatno ???

imam neka pitanja u vezi alertpay ovako ja sam iz HR i trebam neku karticu s kojom bi vertificirao account a i dizao novce s njom,e sad nisam u radnom odnosu i kreditnu nemogu imat znači mogu devizni,žiro,tekuči ili šta več ne kužim se u to baš,ako ima neko iz HR da mi kaže koju ima i kolko plača održavanje računa i kolko mu je provizija kada šalje na karticu sa alertpaya i naravno koju karticu ima?

PBZ obični devizni račun, otvaranje ne plačaš ništa, održavanje računa je oko 3 eura svakih 6 mjeseci. Dobiješ debitnu visu. Ja ju imam povezanu sa AP, MB i PP i radi savršeno. Jedino nisam radio isplate sa PPa jer to tek od neki dan radi.

ima li neko informacije o isplati sa alertpaya na karticu trenutno je nedostupno oče li ti biti opet u funkciji ili če to skroz ukinut?

dirty_sanchez kaže:
ima li neko informacije o isplati sa alertpaya na karticu trenutno je nedostupno oče li ti biti opet u funkciji ili če to skroz ukinut?

Strpljen spašen ;)

dirty_sanchez kaže:

Ja stalno isplacujem preko kreditne (Visa Electron). Poslao sam mail supportu i javili su da ne znaju kad ce reshiti problem, ali da ce uskoro biti opet dostupno.. Mada je to uskoro meni vec dve nedelje, ali jbg, bolje i to nego da chekam chek i varifakciju istog 2 meseca..

ne kužim kad idem podić novce ovo mi se pojavi: We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.
Šta je ovo wire transfer isto na devizni?

payme kaže:
ne kužim kad idem podić novce ovo mi se pojavi: We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.

e i meni se to isto pojavilo i stoji nekoliko dana
oceli proci i u cemu je problem sada sa njima?

haker1337 kaže:
payme kaže:

I stojace ti tako jos nekoliko dana, i mjeseci, mozda i godina...
Jer je opce poznato da CC withdraw vise nije u funkciji, vec mjesecima.

Mislim da je to pomenuto vise puta u svakom Alert Pay threadu, ukljucujuci i ovaj.

anarchox kaže:
haker1337 kaže:
payme kaže:

I stojace ti tako jos nekoliko dana, i mjeseci, mozda i godina...
Jer je opce poznato da CC withdraw vise nije u funkciji, vec mjesecima.

Mislim da je to pomenuto vise puta u svakom Alert Pay threadu, ukljucujuci i ovaj.

:busted
ne mogu da verujem :'(
kako cu ja sada dizati pare jbte

Jebo' pay pal i sve ostalo, wire transfer gde god da radim, shta god da radim je najbolji! Devizni rachun u bilo kojoj banci, po meni Reiffeisen i Banca Intesa za Srbiju najbolja i teraj! Ukucash na sajtu gde trazhish isplatu IBAN i SWIFT i to je to, nishta komplikovano, a najbolje je i najbrzhe ;)

wizard kaže:
Jebo' pay pal i sve ostalo, wire transfer gde god da radim, shta god da radim je najbolji! Devizni rachun u bilo kojoj banci, po meni Reiffeisen i Banca Intesa za Srbiju najbolja i teraj! Ukucash na sajtu gde trazhish isplatu IBAN i SWIFT i to je to, nishta komplikovano, a najbolje je i najbrzhe ;)

Prosto jasno i jednostavno!

Back
Na vrh