AleksaS
Legenda
- Tu od
- 23 Kol 2010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AleksaS kaže:
AleksaS kaže:
x3m1rx kaže:AleksaS kaže:
Odakle vam to, kod mene:
Personal Pro Verified
a samo preko moba verificiro...
dirty_sanchez kaže:ima li neko informacije o isplati sa alertpaya na karticu trenutno je nedostupno oče li ti biti opet u funkciji ili če to skroz ukinut?
payme kaže:ne kužim kad idem podić novce ovo mi se pojavi: We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.
Šta je ovo wire transfer isto na devizni?
haker1337 kaže:payme kaže:ne kužim kad idem podić novce ovo mi se pojavi: We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.
e i meni se to isto pojavilo i stoji nekoliko dana
oceli proci i u cemu je problem sada sa njima?
anarchox kaže:haker1337 kaže:payme kaže:ne kužim kad idem podić novce ovo mi se pojavi: We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.
e i meni se to isto pojavilo i stoji nekoliko dana
oceli proci i u cemu je problem sada sa njima?
I stojace ti tako jos nekoliko dana, i mjeseci, mozda i godina...
Jer je opce poznato da CC withdraw vise nije u funkciji, vec mjesecima.
Mislim da je to pomenuto vise puta u svakom Alert Pay threadu, ukljucujuci i ovaj.
wizard kaže:Jebo' pay pal i sve ostalo, wire transfer gde god da radim, shta god da radim je najbolji! Devizni rachun u bilo kojoj banci, po meni Reiffeisen i Banca Intesa za Srbiju najbolja i teraj! Ukucash na sajtu gde trazhish isplatu IBAN i SWIFT i to je to, nishta komplikovano, a najbolje je i najbrzhe![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke