• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay ček?

vucina

Član
Tu od
21 Ruj 2010
dali je itko probao dobit ček od alertpay-a i može li se taj ček usplatiti u svakoj banci ?

ima li netko konkretno sa ovim iskustva sa bankama u BIH

vucina kaže:
dali je itko probao dobit ček od alertpay-a i može li se taj ček usplatiti u svakoj banci ?

Ja sam pitao kako moze da se unovci.
U banci kazu da cekas i do 2 mjeseca da podignes lovu.

srboljub1989 kaže:
vucina kaže:

Sve zavisi gdje zivis .Ja zivim u Sarajevu i mogu podici novac trenutno u INTESA SANPAOLO ili Raiffeisen banci.Zadnji sam podigao u Intesi 180$ skoro pa trenutno.Ljudi su me vec upoznali tamo skoro da ni ne provjeravaju cek,dok je na pocetku bilo suprotno i provjera je trajala duze.

ps3 kaže:
srboljub1989 kaže:
vucina kaže:

Ja sam iz banja luke i u rajfajzen banci je provizija 30KM (15eura) tako da ti se neisplati dizati preko ceka neke manje sume :D
Sve zavisi gdje zivis .Ja zivim u Sarajevu i mogu podici novac trenutno u INTESA SANPAOLO ili Raiffeisen banci.Zadnji sam podigao u Intesi 180$ skoro pa trenutno.Ljudi su me vec upoznali tamo skoro da ni ne provjeravaju cek,dok je na pocetku bilo suprotno i provjera je trajala duze.

The Code kaže:
ps3 kaže:
srboljub1989 kaže:
vucina kaže:

Ja sam iz banja luke i u rajfajzen banci je provizija 30KM (15eura) tako da ti se neisplati dizati preko ceka neke manje sume :D

znate li je li ko probavao u Tuzli u NLB Tuzlanskoj banci dizat alertpay cekove?

Čekam alertpay ček preko 20 radinh dana.Da li je itko čekao ovako dugo?Počinjem gubiti nadu... :(

Ja sam cekao 30-ak dana al neboj se doce nije to problem nego je problem sto ces imti muka dok ga podignes to ti je jos duplo vise cekanja :D

Jbg,sada mi krivo što sam ga zatrazio,alertpay mi gotovo prazan.Trebao sam ostaviti za kupovinu...

N!xon kaže:
Ja sam cekao 30-ak dana al neboj se doce nije to problem nego je problem sto ces imti muka dok ga podignes to ti je jos duplo vise cekanja :D

koliko je tebi trebalo da podigneš i jesi plaćao išta banki za tu uslugu?

Ma nisam ga mogao podici jer je provizija 15 eura a ja sam na ceku imao 20$ tako da sam jos morao doplatiti i nisam ga ni podigao jer se nikako ne bi isplatilo :D

N!xon kaže:
Ma nisam ga mogao podici jer je provizija 15 eura a ja sam na ceku imao 20$ tako da sam jos morao doplatiti i nisam ga ni podigao jer se nikako ne bi isplatilo :D
heheh zeznula te provizija ,pa el ti ostane na ap racunu ako ne podignes sa ćeka novce?

Ma kakav nije meni nista ostalo ali su mi na podrsci rekli da se iznos u roku 60 dana vrati ali je za to provizija 20 - 25$ nisam siguran :D

Back
Na vrh