Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srboljub1989 kaže:
ps3 kaže:srboljub1989 kaže:
Ja sam iz banja luke i u rajfajzen banci je provizija 30KM (15eura) tako da ti se neisplati dizati preko ceka neke manje sume
Sve zavisi gdje zivis .Ja zivim u Sarajevu i mogu podici novac trenutno u INTESA SANPAOLO ili Raiffeisen banci.Zadnji sam podigao u Intesi 180$ skoro pa trenutno.Ljudi su me vec upoznali tamo skoro da ni ne provjeravaju cek,dok je na pocetku bilo suprotno i provjera je trajala duze.
The Code kaže:ps3 kaže:srboljub1989 kaže:
Ja sam iz banja luke i u rajfajzen banci je provizija 30KM (15eura) tako da ti se neisplati dizati preko ceka neke manje sume
Sve zavisi gdje zivis .Ja zivim u Sarajevu i mogu podici novac trenutno u INTESA SANPAOLO ili Raiffeisen banci.Zadnji sam podigao u Intesi 180$ skoro pa trenutno.Ljudi su me vec upoznali tamo skoro da ni ne provjeravaju cek,dok je na pocetku bilo suprotno i provjera je trajala duze.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke