• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Adsense - prva isplata!

Tonini kaže:
Kada se logiram na adsense piše mi neka crvena poruka:

Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.

a kada odem na nju piše:

Your payments are on hold. No payments will be issued.

-Please enter your PIN
-Please select or verify a form of payment

A payment will not be issued this month. Your unpaid earnings prior to October 1, 2011 was calculated to be €5.71. Payments are issued within 30 days after the end of the month in which your unpaid earnings reach €70.00.

Jeli ovo normalno i šta je ovo?? Iritira me ova crvena poruka. Tek sam počeo s adsensom i imam u mjesec-dva 6 eura, ne varam niti išta.

Kazu da ukucas PIN kojii su ti poslali na kucnu adresu.

[/quote]

Kazu da ukucas PIN kojii su ti poslali na kucnu adresu.
[/quote]

Aha, hvala.
A mislio sam da pin stiže nakon 30 eura.

Tonini kaže:
Aha, hvala.
A mislio sam da pin stiže nakon 30 eura.

Pin ti salju nakon zaradjenih 10 $.
I stize obicno za oko 2-3 nedelje na kucnu adresu.

Evo par korisnih linkova za one koji žele da naplate ino čekove...

Komercijalna banka:
Kod:
http://www.kombank.com/srp/tekst.asp?id=68

NLB banka:
Kod:
http://www.nlb.rs/s_inostranstvo.php#z3

Po ovome, unovčavanje čekova koji glase na manje sume moguće je odmah.

Drenova kaže:

Ne, to vazi za bankarske cekove, a ko ovde dobija bankarske cekove, i od koga?
Sve sto ja dobijam su kompanijski...

jokara25 kaže:
Drenova kaže:

Ne, to vazi za bankarske cekove, a ko ovde dobija bankarske cekove, i od koga?
Sve sto ja dobijam su kompanijski...

U pravu si jokara, nisam baš imao mnogo iskustva sa čekovima, sad sam našao ovo na netu:
postoje 2 vrse cekova, kompaniski i bankovni ...adsense je kompanijski i mora da ode na verfikaciju od 2-4 nedelja

anarchox kaže:
Skipper kaže:
Da ako nisi u Srbiji.

Barbados, Burkina Faso, Etiopija, Gambija, Gana, Gvatemala, Kenija, Libanon, Madagaskar..
....Zambija ???

Pa vecina ovih zemalja se spominje samo u vicevima, i oni imaju WU isplatu, a Bosna i npr Srbija nemaju?
Bas me interesuje ko ce u Zambiji primati uplatu od adsensa :poke
jao... :fever

Koliko ja znam ima u Bosni WU, čini mi se da sam vidio u Livnu u Raiffesen banci, a i piše na netu da ima:

http://www.transfernovca.ba/

Ja unovčavam čekove u Komercijalnoj banci već godinu dana provizija 2% ili 200 din. po čeku, prilikom pologa čeka stave rezervaciju da nemogu da podignem dogle ček nebude naplaćen, mada se dešavalo da zaborave da stave rezervaciju :p, čekam 4 nedelje da ček naplate, nisam imao problema sa naplatom jedino sa neznanjem osoblja koje se prvi put sureće sa ovim, ova je važilo za čekove adsense, contexweb, technorati, smowtion, mondomedia

montozza kaže:
nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad ne pokusavaj da zeznes google.
jer su mnogo bolji od tebe i mene to probali pa ispushili.
da je to tako lako, moj radni dan bi bio ovakav - laptop pod ruku i od jednog do drugog kafica, od jedne wi-if mrreze do druge...od grada do grada...samo bih kliktao ne svoje oglase.

možeš varat adsense!uvijek ima rupa!:tease

victoriani kaže:
možeš varat adsense!uvijek ima rupa!:tease

Za ovo prvo se ne slazem a za drugo da. Rupa ima svakako, i kako za koga, al bolje nista ne rizikovati da slucajno ne nalete na tebe i onda pisi kuci za odelo :crazy_grin

Di se na novom sućenju nalaze podaci za wu šta se nose u banku/poštu ??i Sad mi je saldo za 11 mjesec preso 70e to ce mi biti prva isplata,kada bi se trebo pojavit pin i ostalo za wu?

Šta nebi trebalo biti da su podaci za poditanje preko wu pare negdje na njihoboj stranici,a ne da dolazi doma?(nemislim na onaj pin sta dode prvi put kad predes 10$ za potvrdu adrese)

Izvinjavam se, mozda sam promasio temu , ali imam jedno pitanje koje me buni, pa mi je potreban odgovor...

Za par meseci punim 18 godina, tako da mogu da pocnem da radim sa adsense, ali da li je moguce da ja sad kreiram nalog, i da odmah pocnem da prikazujem oglase, a isplatu zatrazim kad napunim 18 godina, i da li bi zbog toga adsense mogao da mi bude banovan?

sssspesic kaže:
Izvinjavam se, mozda sam promasio temu , ali imam jedno pitanje koje me buni, pa mi je potreban odgovor...

Za par meseci punim 18 godina, tako da mogu da pocnem da radim sa adsense, ali da li je moguce da ja sad kreiram nalog, i da odmah pocnem da prikazujem oglase, a isplatu zatrazim kad napunim 18 godina, i da li bi zbog toga adsense mogao da mi bude banovan?

Nisam siguran kako bi to funkcionisalo i da li bi moglo jer nisam imao takav problem.

Moj savet ti je posto punis 18 godina za par meseci, da se ti tih par meseci malo strpis, pokrenes jedno 5 sajtova, izguras ih sve na lepu posetu i onda lepo otvoris AdSense nalog i krenes do zaradjujes ;)

:waving

Back
Na vrh