• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Adsense - prva isplata!

Zyxzed

Član
Tu od
21 Stu 2010
Pozdrav svima!
Bio bih jako zahvalan ako mi netko moze odgovoriti na sljedece:

evo konačno došlo do toga da mi gugl isplati nešto.
http://img191.imageshack.us/i/zainternetzaradu.jpg/

i sada imam ponuđene opcije, nekoliko njih.

Znam da ako odaberem check da ce to putovati jako dugo do mene (koliko dugo, 1mj-2)
a ako odaberem western union quick cash - kako to funkcionira i jel se placa? Koliko ? jel itko to koristi ovdje s foruma?

Hvala svima na odgovorima:wub

Hvala svima ;)

nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad ne pokusavaj da zeznes google.
jer su mnogo bolji od tebe i mene to probali pa ispushili.
da je to tako lako, moj radni dan bi bio ovakav - laptop pod ruku i od jednog do drugog kafica, od jedne wi-if mrreze do druge...od grada do grada...samo bih kliktao ne svoje oglase.

iz iskustva potvrđujem ovo od montozze.
Popit ćeš ban i biti će ti krivo...

OK, hvala na odgovorima,

a jel zna netko mozda ovo za isplatu?

HVALA!

Meni uvek stigne cek za max 15 dana, od datuma slanja. Cini mi se da su svi bili poslati iz Svedske.

jokara25 kaže:
Meni uvek stigne cek za max 15 dana, od datuma slanja. Cini mi se da su svi bili poslati iz Svedske.

onda cu cek uzeti.

a jel se western union ja mislim nesto placa u banci?

edit:
odlucio sam se ipak na western union.

I sada to sam zavrsio na adsenseu sve sto me pitalo,
i sada mi stoji ono da cekam onaj njihov PIN koji valjda moram primiti (koliko sam shvatio) obicnom poštom.

I sada - dali ova isplata western unionom je na cekanju dok ja ne dobijem taj PIN preko obicne poste, ili je ona u procesu isplacivanja ( pa cu je dobiti za par dana?)

totalno sam zbunjen.... hvala svima na odgovorima..:(:(

Pozdrav, dali mozda itko zna odgovor na ovo pitanje? Ispričavam se što dižem temu. Bio bih jako zahvalan onome tko ima volje oko ovoga pomoći ;), dati cu mu i +rep

odlucio sam se ipak na western union.

I sada to sam zavrsio na adsenseu sve sto me pitalo,
i sada mi stoji ono da cekam onaj njihov PIN koji valjda moram primiti (koliko sam shvatio) obicnom poštom.

I sada - dali ova isplata western unionom je na cekanju dok ja ne dobijem taj PIN preko obicne poste, ili je ona u procesu isplacivanja ( pa cu je dobiti za par dana?)

totalno sam zbunjen.... hvala svima na odgovorima..

Koliko ja znam, prvo treba da dobijes taj PIN i da ga ukucas tamo gde treba da bi potvrdio svoju kucnu adresu, pa ce tek onda da ti poslaju pare. Ali nemoj me drzati za rec, ovo sam cuo negde i nisam 100% siguran u to ;)

Taj pin dobis dok predes granicu od 10-20 € (ne sjecam se tocno).

Sto se tice ispalte mislim da neces moc ispaltiti dok ti ne dode pin da potvrdis adresu. Meni je pin putovao oko 2 tjedna. Tako da vjerojatno ces isplatu primiti tek pred kraj sljedečeg mjeseca al naravno uzmi to sa rezervom jer nisam 100 % siguran.

ovako je tocno :
1. cekas pin
2. dodje pin
3. otvoris kuvertu
4. rastvoris pismo
5. procitas pin
6. ukucas pin
7. i onda posto si odabrao WU cekas da ti pokazu gore na adsense racunu kod za isplatu
8. odes u banku ili postu( tamo di imaju WU) das taj kod iz adsense racuna, svoju osobnu i dignes novce
9. odes u kafic
10. sjednes
11. napijes se
12. ides doma
13. budis se mamuran....

14,15,16 to be continued

hahaha:lol:crazy_grin:crazy_grin:hysterical

Hvala svima na odgovorima, evo sad mi je jasno!

LP!:drinking

blogex kaže:
ovako je tocno :
1. cekas pin
2. dodje pin
3. otvoris kuvertu
4. rastvoris pismo
5. procitas pin
6. ukucas pin
7. i onda posto si odabrao WU cekas da ti pokazu gore na adsense racunu kod za isplatu
8. odes u banku ili postu( tamo di imaju WU) das taj kod iz adsense racuna, svoju osobnu i dignes novce
9. odes u kafic
10. sjednes
11. napijes se
12. ides doma
13. budis se mamuran....

14,15,16 to be continued

U ove kasne sate ovo prochitati, pochnesh se smejati ne bude ti dobro posle.. xD

Evo jedno glupo pitanje mnogi ce se nasmijati..:(

ali evo ja baš gledam :fever

i nemogu skuziti nigdje gdje mi piše nekakav "statement of earnings" koliko sam skuzio (trazio na netu- evo tu sam to našao - http://www.webmajstori.net/forum/showpost.php?p=211294&postcount=47 ) da bih isplatio lovu preko WU-a. Upravo sam dobio onaj PIN od Googlea, pa jedva čekam isplatiti, a ne kuzim na hrvatskom sučelju uopće gdje se nalaze ti podaci s kojim bi onda otišao u poštu koja ima WU da isplatim novce..

Hvala puno ;);):waving

edit: i evo bas gledam, imam 2 "metode" zarade na adsenseu, jedan je vezan za stranicu, jedan je vezan za facebook. Imam 3 oglasa vezana za stranicu i 1 oglas vezan za fejsbuk.

razmisljam zelim si vidjeti zaradu od svake metode zarade zasebno, pa sam napravio pod "moji oglasi" - "prilagođeni kanali" 1 kanal za 1. metodu i 2. kanal za drug metodu (stavio oglase unutra)

i sada kada zelim vidjeti zaradu tih kanala na "izvjesce o izvedbi" pa "prilagođeni kanali" nema ništa :eek:

kako to? sta nebi tamo trebalo se pojaviti ovo što sam dodao?

ako ima netko stručan koji ovo zna bio bih mu jako zahvalan.. :)

za isplatu ides pod my account->payment history ( tako je na engleskom) i onda ti tamo pise broj za WU i sve ostalo sta moras da sluzbenici u banci ili posti. a za ovo drugo se gleda pod custom channels i tamo mora biti ali mozda ih nisi dobro slozio pa se zato ne prikazuju. pozdrav

Ja jos cekam PIN da dobijem vec 15 dana, nadam se da ce mi uskoro stici, MORA !

Elem evo moja iskustva za isplatu. Ček poslat 27. prošlog meseca, stavio sam da šalju dhl-om, ček stigao danas, odnet u Komercijalnu banku, za 15 minuta pare bile na raspolaganju.

Kako bre Skipper? Pa meni uvek ide na proveru, 30-45 dana da se skine sa rezervacije. Do pre godinu, dve, ne znam ni sam tacno, u Intezi sam dizao tako da mi odmah isplate, ali su i oni prestali sa tom praksom. Tada sam se raspitivao dosta i ispalo je da nijedna banka vise ne isplacuje odmah. Ako je to 100% tacno, nosicu cekove tamo ubuduce.

Back
Na vrh