• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Adsense - prva isplata!

Al ga komplicirate brate mili ! Sta ce vam cek? Cemu? Kod isplate WU imate samo broj transakcije u Google sucelju, i Googleovu adresu (meni je bila Dublin, Ireland). Prepisete adresu i broj transakcije, odete na postu, ispunite formular i za 15 minuta imate SVE novce u rukama (nema placanja nikakvih provizija niti nekih slicnih gluposti, jer kod WU isplate Google placa sve troskove transakcije) .

mrgood kaže:
Al ga komplicirate brate mili ! Sta ce vam cek? Cemu? Kod isplate WU imate samo broj transakcije u Google sucelju, i Googleovu adresu (meni je bila Dublin, Ireland). Prepisete adresu i broj transakcije, odete na postu, ispunite formular i za 15 minuta imate SVE novce u rukama (nema placanja nikakvih provizija niti nekih slicnih gluposti, jer kod WU isplate Google placa sve troskove transakcije) .

Aj se ti malo informisi pre nego sto se zaleces ovako. Mi iz Srbije nemamo mogucnost da primamo novac preko WU...

jokara25 kaže:
Aj se ti malo informisi pre nego sto se zaleces ovako. Mi iz Srbije nemamo mogucnost da primamo novac preko WU...

Jebiga nisam znao za ovo. Vjerujem da ce vam uskoro ovo biti omoguceno :thumbs_up

mrgood kaže:
Jebiga nisam znao za ovo. Vjerujem da ce vam uskoro ovo biti omoguceno :thumbs_up

I ja se nadam.

Da li je u BiH moguca isplata preko WU? Posto vidim da je u Hrvatskoj moguce, u Srbiji npr nije...
I, u kojoj banci je najbolje unovciti cek (ukoliko vec ne moze WU), i koliko traje citav proces?

Pozdrav! :)

moze li netko molim Vas opisati sljedeće:

npr danas je 6.8.2011

ako uspijem zaraditi 70€ do kojeg datuma, mogu isplatiti preko Western Uniona?

tj kada oni isplaćuju npr zarađenu zaradu za 8mj? (WU me zanima)

poz

edit: evo vidim ovdje:
https://internetzarada.org/da-li-nekome-kasni-google-isplata-t-4368.html#pid35326

da li to znači da ako je zarada za 8mi mj bila npr 71€, da Google ponudi onaj broj za WU isplatu tek negdje 25.9?:stars

Zyxzed kaže:
Pozdrav! :)

moze li netko molim Vas opisati sljedeće:

npr danas je 6.8.2011

ako uspijem zaraditi 70€ do kojeg datuma, mogu isplatiti preko Western Uniona?

tj kada oni isplaćuju npr zarađenu zaradu za 8mj? (WU me zanima)

poz

edit: evo vidim ovdje:
https://internetzarada.org/da-li-nekome-kasni-google-isplata-t-4368.html#pid35326

da li to znači da ako je zarada za 8mi mj bila npr 71€, da Google ponudi onaj broj za WU isplatu tek negdje 25.9?:stars

Da, oko 25 sljedeci mjesec i vjeruj mi najbrzi nacin isplate...
cek je dulje dodje za mjesec i po pa onda polozis cek u banci pa cekas 2 tjedna...
WU je zakon

@ Zyxzed
1-7 sumiranje tvoje zarade
7-15 imaš vremena da odrabereš način isplate
~25 isplata

@ sportbilly
Ček naručiš da ti stiže dhl-om i čekaš max 7 dana.
Što se naplate čeka tiče i tu ima dosta različitih slučajeva. Recimo ja sam u Komercijalnoj banci odmah naplatio dok su drugaru rekli da čeka 30 dana. U Rajfajzenu je čekanje oko 10 dana.

Skipper kaže:
@ Zyxzed
1-7 sumiranje tvoje zarade
7-15 imaš vremena da odrabereš način isplate
~25 isplata

@ sportbilly
Ček naručiš da ti stiže dhl-om i čekaš max 7 dana.
Što se naplate čeka tiče i tu ima dosta različitih slučajeva. Recimo ja sam u Komercijalnoj banci odmah naplatio dok su drugaru rekli da čeka 30 dana. U Rajfajzenu je čekanje oko 10 dana.

Ipak WU najbrzi nacin kako god pogledas :)

Skipper kaže:
Da ako nisi u Srbiji.

Barbados, Burkina Faso, Etiopija, Gambija, Gana, Gvatemala, Kenija, Libanon, Madagaskar..
....Zambija ???

Pa vecina ovih zemalja se spominje samo u vicevima, i oni imaju WU isplatu, a Bosna i npr Srbija nemaju?
Bas me interesuje ko ce u Zambiji primati uplatu od adsensa :poke
jao... :fever

Zanima me da li pošalju e-mail ili nešto čim oni uplate preko WU? Ili kako to ide?

anarchox kaže:
Barbados, Burkina Faso, Etiopija, Gambija, Gana, Gvatemala, Kenija, Libanon, Madagaskar..
....Zambija ???

Pa vecina ovih zemalja se spominje samo u vicevima, i oni imaju WU isplatu, a Bosna i npr Srbija nemaju?

Nemoj mi protiv Zambije, tamo sam rodjen. Zemlja je ok...

mrgood kaže:
anarchox kaže:
....Zambija ???

Nemoj mi protiv Zambije, tamo sam rodjen. Zemlja je ok...

Normalno da je zemlja OK, ima WU isplatu...

Evo ovako, što se tiče Srbije, pošto su čekovi jedina mogućnost... moje iskustvo je sa Raiffeisen bankom: ako je ček na vrednost manju od 200e isplata je odmah, placa se nešto oko 100-300 din za uslugu, ne sećam se tačno iznosa. Ako je ček na veću vrednost ide na incasso proveru koja može trajati i mesec dana. Plaća se oko 800 din.

Službenici mahom ne znaju ovo, pa za svaki iznos šalju na incasso, zato im treba skrenuti pažnju. Meni su prvi put rekli da mora na incasso iako je ček bio na 80e. Platio sam tih 800 din za proveru, međutim zvali su me sutra da dođem po pare i objasnili ovo oko limita za incasso, naravno nisu mi vratili 800 din.

Ne znam da li je ovih 200e pravilo za sve banke ili samo za Raiffeisen banku. Bio sam i u EFG banki i tamo su mi rekli da svaki ček ide na incasso.

ubojan kaže:
Evo ovako, što se tiče Srbije, pošto su čekovi jedina mogućnost... moje iskustvo je sa Raiffeisen bankom: ako je ček na vrednost manju od 200e isplata je odmah, placa se nešto oko 100-300 din za uslugu, ne sećam se tačno iznosa. Ako je ček na veću vrednost ide na incasso proveru koja može trajati i mesec dana. Plaća se oko 800 din.

Službenici mahom ne znaju ovo, pa za svaki iznos šalju na incasso, zato im treba skrenuti pažnju. Meni su prvi put rekli da mora na incasso iako je ček bio na 80e. Platio sam tih 800 din za proveru, međutim zvali su me sutra da dođem po pare i objasnili ovo oko limita za incasso, naravno nisu mi vratili 800 din.

Ne znam da li je ovih 200e pravilo za sve banke ili samo za Raiffeisen banku. Bio sam i u EFG banki i tamo su mi rekli da svaki ček ide na incasso.

Jel ovo vazi i za ljude koji nemaju tamo racun ili moras da imas neki devizni, ziro.... Znaci samo udjem sto bi rekli s ulice i pruzim cek npr od 100 e oni meni gotovinu i cao ?

Ja sam naplaćivao odmah u Komercijalnoj banci, doduše svi čekovi su bili oko 200-250€. Sad ovaj mesec imam ~400€ pa ću videti šta će reći.

Moras da imas devizni otvoren u banci u kojoj unovcavas. U Intezi svaki cek ide na inkaso bez obzira na iznos.
Male iznose se ne isplati unovcavati u Rajfajzenu jer uzimaju 800 din. sto je vise nego bile gde drugde.

Back
Na vrh