• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zarada preko popunder reklama

markosta

Član
Tu od
4 Lis 2011
Bok ljudi, zanima me dali znate za neku stranicu gdje se moze zaradjivati preko Popunder reklama. Registrirao sam se nedavno da popads.net jer sam na ovom forumu citao da su ljudi imali dobrih iskustava s njima, jedini je problem da je tema malo starija 1-2 godine... Tamo sam ostavio pitanje,ali me nitko nije dozivio...

Nadam se da cu ovdje imati malo vise srece ;)

P.S. Trenutno problem koji mi se cini da ima popads.net je da imaju pre malo ljudi koji placaju da bi se oglasavali, pa onda iz tog razloga u zadnjih 5 dana sam doslovno imao po samo jedno otvaranje popunder-a. sto mi se cini ocajno lose...

Back
Na vrh