• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zanimljiva aplikacija za sve vozače :)

DavidVictor

Legenda
Tu od
21 Ruj 2009
Upravo sam naleteo na aplikaciju za mobilni telefon, koja je kažu besplatna, registrujete se, preuzmete, instalirate na mobilni, i obaveštava se ima li pandura u blizni :)

Videću da isprobam pa javim utiske hehe :waving

oknedar kaže:
I radi li :)

Nisam još probao, čekam da mi riba kupi neki android fon pa da isprobam :D

Mada do sada sam se uvek mogao pouzdati u svojih 190 konja, to je uvek bilo dovoljno za pandure, i bez softvera :crazy_grin

DavidVictor kaže:
oknedar kaže:
I radi li :)

Nisam još probao, čekam da mi riba kupi neki android fon pa da isprobam :D

Mada do sada sam se uvek mogao pouzdati u svojih 190 konja, to je uvek bilo dovoljno za pandure, i bez softvera :crazy_grin
Hahahha, riba uzme android XD
Hahaha care,
191 konj, zar ne? :D
Inaće ja se pouzdam u svoj bajk, 40 kmh u 5toj :)
LOlek

Nekad je bilo sličan štos za Nokia mobitele, navodno se na neku foru moglao vidjeti radar...naravno da to nije radilo :)

A ovo...pa i inače se na netu mogu pronaći informacije gdje će danas ili sutra biti postavljeni "kamermani", pa možda skida te podatke. Ali to je ionako previše općenito, ne možeš se u to pouzdati.
pavlek kaže:
Koliko konja? :D

LeonMak kaže:
Nekad je bilo sličan štos za Nokia mobitele, navodno se na neku foru moglao vidjeti radar...naravno da to nije radilo :)

A ovo...pa i inače se na netu mogu pronaći informacije gdje će danas ili sutra biti postavljeni "kamermani", pa možda skida te podatke. Ali to je ionako previše općenito, ne možeš se u to pouzdati.
pavlek kaže:
Koliko konja? :D
1 xD
nekad 2, ovisi kakve je volje glavni konj XD

Budem probao jednom ;) tek sam dobio htc wildfire. Jeli ima gdje dobra navigacija za android 2.2 s mapama ex yu?

Sygic je dobra navigacija, koristim ju češće nego Garmin, iako imam obje na symbianu.
Ako ne pratiš točnu rutu već ideš prečicama, Garminu treba neko vrijeme da se sabere, a Sygic se prešalta gotovo trenutno. I jednostavnije se unosi adresa, odmah daje prijedloge, pa ide brže. Jedino što su navodno nešto lošije karte za neke ruralne krajeve, mada osobno nisam primjetio da je Garmin tu puno bolji.

Back
Na vrh