• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Wordpress post slideshow

DavidVictor

Legenda
Tu od
21 Ruj 2009
Zanima me koji su najbolji i najlaksi za postavljanje wordpress pluginovi koji omogucavaju jednostavno dodavanje postova kao slideshow na home page-u....
Gledao sam neke, ali ili mi se ne svidjaju, ili se ne snalazim bas najbolje sa tim, ne znam kako to da dodati na home page i prilagoditi najlakse...

Evo kako bih zeleo da mi izgleda taj slider na pocetnoj strani: http://bit.ly/hkhGUI

E sad mi zanima kako najlakse dodati tako nesto i koji bi bio naziv takvog plugina - slajdera?

:waving

brynh kaže:
...ali recimo ovaj slidesjs.com mi se ne svidja jer se prikazuju samo slike, a ne i dio teksta ili bar naslov.. :fever
...
Naprotiv, ima puno mogućnosti ...skoncentriraj se malo ;)

DavidVictor kaže:
E sad mi zanima kako najlakse dodati tako nesto i koji bi bio naziv takvog plugina - slajdera?
:waving
I, koji si plugin odabrao na koncu, Viktore? :bored
Ja sam izgubio cijelo popodne pokušavajući instalirati jedan takav, odreda bezuspješno.
Nijedan ne radi, barem meni. Uh.
Plugine sa linkova gore nije mi bilo moguće instalirati, doskočio sam tome potraživši ih koristeći Search u WP.u, međutim... kako sam rekao - ne rade mi.
Jesi li ti uspješno ovo riješio, ako jesi, sa kojim pluginom, molim te?
:fever

P.S. Tema jeste stara, ali uvijek može biti aktualna. :)

Stavio sam vSlider i time ću zaključiti. Link je ispod u potpisu na Blogu.
vSlider je dobar, ima samo jednu manu, ne znam koji mu je...
ali ne dopušta slike u hotlinku !
Znači, sve slike moraju biti na mojoj domeni... ;)
A to često ne bude taklo, na Blogu ili Forumu...

Back
Na vrh