• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

win7 pitanje

brynh

Član
Tu od
31 Svi 2010
Pozdrav ljudi..

Ovako, imam jedno pitanje vezano uz windows 7, googlao sam, ali nisam nasao na zadovoljavajuci odgovor.

Naime, imam win7 pro s keyem, dakle originalne windowse, sve je legalno itd.. i sad me zanima da li ih mogu instalirati na svoja dva kompa? Davno sam ih instalirao na jedan i sad se vise ne sjecam jesam negdje na tom dvd-u imao key ili sam si ga zapisao (prije ce bit ovo drugo) pa me zanima da li bi taj key radio i na drugom kompu?

ako je win 7 sa samo 1 licencom onda mislim da neces moci legalno to instalirati, al ako ti se pokaze windows genuine, googlaj wga remover i samo ga instaliraj i maknuti ce ti genuine!

Cim napravis update,on ce kod zapamtit.. I kad pokusas s drugim kompom,reci ce da nevrijedi...

brynh kaže:
Pozdrav ljudi..

Ovako, imam jedno pitanje vezano uz windows 7, googlao sam, ali nisam nasao na zadovoljavajuci odgovor.

Naime, imam win7 pro s keyem, dakle originalne windowse, sve je legalno itd.. i sad me zanima da li ih mogu instalirati na svoja dva kompa? Davno sam ih instalirao na jedan i sad se vise ne sjecam jesam negdje na tom dvd-u imao key ili sam si ga zapisao (prije ce bit ovo drugo) pa me zanima da li bi taj key radio i na drugom kompu?

Mozes bez problema natociti na drugi komp. Samo mu blokiraj Update i nemoj ici na online aktivaciju.

Pozzz

Koji je smisao toga? Ako ce krsit copyright onda moze i skinut i sa torrenta ista mu je stvar s kojeg izvora je instalirao.

Htio sam sve to legalno pa me zanimalo da li mogu i na drugi komp. Pretpostavljam da je key za samo jednu aktivaciju i da mi nece raditi, ali reko idem bolje pitati, mozda je netko imao slicnu situaciju. :bored

Sutra cu to probati instalirati pa cu vidjeti sto ce se dogoditi pa po potrebi nabaviti novi key.

I da...hvala vam na odgovorima.. ;)

Pitanje je bilo da li je moguce. Ja samo samo odgovorio da je. :)
Da li je dozvoljeno? Naravno da nije!!!

Back
Na vrh