• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

upravo registrovan

djordje5

Član
Tu od
28 Velj 2009
Pozz svima jos jednom

Ja sam Djordje iz iz Banja Luke sam imam 35 godina,sinoc sam trazeci net zaradu po netu naletio na ovaj forum prelistao ga isao da se registrujem ali me je odbilo-danas sam imao vise srece.Naravno kao i svi Vi ovdje sam zbog novca kako ga zaraditi a i nauciti kako doci do njega preko neta.Inace standardno klikcem na PTC sajtovima vec 5 mjeseci u pocetku sam bio na preko 50 sajtova ali sam taj broj redukovao zbog svima dobro poznate situacije sa OTC sajtovima.
E sad posto vidim da Vi ovdje manje vise bas bas vladate ovim gradivom onda cu kao kakva napast da pocnem da postavljam pitanja posto sam stvarno pocetnik (nadam se da to necu biti zauvijek).

Toliko za sada.. a nastavak slijedi..

Pozdrav Djordje i dobro nam došao ;)
Samo se ti raspituj i raspisuj, što više to bolje, treba nam malo da forum živne, a netko će ti uvijek odgovorit i pomoć :)

Back
Na vrh