• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Unikatan sadrzaj

Pa Engleski znam dosta dobro tako da mi ovo nije tesko, teze mi je da prebacim rec u sinonim pa da jurim kako da ga ulopim u recenicu, ovako pogledam tekst i udri... :D

Best spiner cu platiti ako se odlucim za vise stajova ovog tipa, zasad je samo ovaj treba mi malo vremena da mu ubacim nekih 20 tekstova pa cu onda da pocnem sa link building video sam ovde zanimljive teme o tome... Do sad to nisam nikad radio, uradim par razmena linkova i to je to...

Postoji li neko pravilo sta se sme spinnati i rewritati a sta ne,ili ja mogu da odem recimo na sajt od tamo nekog luzera koji se bori da prezivi uz pomoc donacije jer ne zeli addse na svojoj stranici a inace je zlatni rudnik writing articla za temu koja mene zanima i sad mu pokupim tonu articlea i naspinam i rewritujem i sibam na svom regularnom sajtu,ja mislim da je kradja samo takva. . .

Onda ja kradem na veliko i na široko :D. Nema nekog univerzalnog pravila, ali recimo meni u The Best Spinner-u po default-u baca za "search engine" - "lookup motor" kao alternativu/sinonim (naravno, to se da riješit sa Protected terms opcijom unutar programa).

To je sad stvar semantike, što s čim ide a što ne.

Pa ja vec rewritam naslove homemade movia od francuza koji ne znaju beknuti engleski a nisam to ni znao pa jebote sad mi je sinulo,a imam i niche ko bombona samo mi ovaj KW resaerch ubi,to ne kapiram nikako

:idea:idea:idea

Ja sam nedavno naleteo na jedan besplatan spinner...doduese nisam ga jos dovoljno istestirao da bih imao neki bolji uvid u funkcionisanje istog...
radi se o www. spinnerchief. com -u na forumu su i video tutorijali ...

Back
Na vrh