• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

trebaju mi stranice koje plaćaju kada im dovedem posetioce

Borissajkas

Moćan
Tu od
18 Ožu 2009
poz ljudi, treba mi mala pomoć :)
trebaju mi stranice koje su ustvari oglasi. ja dovedem nekoga do njihovog sajta, on npr 5 sekundi mora da ostane na tom sajtu i potom dobija mogućnosti da klikne na "skip add" i da ode do tačno onog sajta koji je želeo...

valjda ste me skontali :)

poz

p.s. živ sam :D

Borissajkas kaže:
trebaju mi stranice koje su ustvari oglasi. ja dovedem nekoga do njihovog sajta, on npr 5 sekundi mora da ostane na tom sajtu i potom dobija mogućnosti da klikne na "skip add" i da ode do tačno onog sajta koji je želeo...

poz

mislis ovo sto mi je u potpisu?
adf.ly?

Borissajkas kaže:

poz

Adf.ly :)

šta se dešava ako uzmem neki proksi, npr američki, i rešrešujem stranicu na kojoj je reklama jedno 10 puta u minuti, i tako celo veče :) jel banuju nalog ili ? :D

Verovatno nece odmah, sacekace malo da se radujes sto ti "sistem" funkcionise i sto si za celo vece nespavanja zaradio citav $. A kad ti od uzbudjenja i visednevnog/visenocnog nespavanja opadne koncentracija, sledi BAN. :crazy_grin

Nisu svi toliko tupavi da svako moze da ih muze sistemom "US proxy + F5", ako ti i jedanput prodje, drugi put nece. Zato bolje stupi u kontakt sa ljudima ovde na forumu koji kontaju kako FB funkcionise i radi. Prvo naucices nesto korisno, drugo zaradices vise, i trece bices svez i naspavan. :)

Borissajkas kaže:
nisam lud da to radim, postoje programi koji sami refrešuju stranice i tako to :)

Zasto bi to radio? Ljudi koji tako nesto rade se zovu prevaranti.

pa 95% poslova na netu je neka vrsta prevare. ako je ovo prevara onda je i svaki PPC sajt prevara...a pitaš zašto bih to radio? pa da zaradim nešto...jeste off topic al jbg moram da ti odg :)

Pa probaj onda, ne gubis nista. Ako ne planiras da od toga zaradjujes na duze staze, onda pocni pa sta bude. Ako te banuju nema veze - probao si.

Borissajkas kaže:
pa 95% poslova na netu je neka vrsta prevare. ako je ovo prevara onda je i svaki PPC sajt prevara...a pitaš zašto bih to radio? pa da zaradim nešto...jeste off topic al jbg moram da ti odg :)

Htedoh reci zasto bi na taj "neposten" nacin radio, al svodi se na isto. Ok, odgovor je da bi zaradio. Bar da znam da se ne oglasavam na adf.ly da me ne varaju ljudi kao sto si ti.

Ako zaista mislis da je 95% poslova na netu neka vrsta prevare onda si ti zaista neupucen u poslove na netu, ili si u tih 95% istomisljenika. Svaki PPC sajt je prevara? Zaista ne uvidjam kako ja to varam ljude time sto sam stavio adsense na svoj sajt, i kako to google vara nas koji drzimo te oglase i ljude koji klikcu na njih?

Da ovo o cemu ti pricas je prevara. Zar ne uvidjas sta pokusavas da radis ovde. Ja sam platio recimo 5$ za hiljadu posetilaca na adf.ly, i pojavis se ti sa tvojim sistemom, i uradis nesto sto je protiv pravila adf.ly i umesto 1000 ljudi ti sam pokupis svih 1000 klikova i time bukvalno ukrades od mene 5$, mislim zar ti nije logicno da je prevara.

Moj ti je savet da promenis nacin razmisljanja i da se usmeris u suprotnom pravcu, jer ce ti se kad tad obiti o glavu. Kad bi svako varao svakoga na netu, internet zarada ne bi bila uopste moguca a sa tim ni ovaj forum ne bi postojao, osim ako mislis i da je ovaj forum prevara, i da ovde ucimo kako da varamo.

rigor04 kaže:
Zato bolje stupi u kontakt sa ljudima ovde na forumu koji kontaju kako FB funkcionise i radi. Prvo naucices nesto korisno, drugo zaradices vise, i trece bices svez i naspavan. :)

Ili uradi ovo sto ti rigor04 preporucuje. Kupis 2-3 od 50k do100 k ljudi facebook fanpage-ove, ubacis 3step skriptu, reklamiras na fan page-ovima koji si kupio. Efikasnije i adf.ly te nece sigurno banovati zbog toga.

Slazem se sa mindhuterom. Bas me cudi ta izjava da je 95% poslova na internetu prijava? Jos me vise cudi da te zanimaju takve stvari posto tako prakticki krades od svojih kolega internet marketera.

prvo da se izvinim, nisam mislio ppc nego ptc sajtova
ono gde te plaćaju da gledaš reklame od po 20 sekundi i slično. to je bilo najaktuelnije kad sam ja počinjao sa net zaradom pre jedno godinu dana i jače.

a verujem da je 95% posla na netu neka vrsta prevare. da li je to prevara u ovom smislu da klikćem refreš zilion puta, da li u smislu da spamujem po direktorijumima i forumima kako bih radio seo za sajt, da li kao prepisivanje članaka i mala izmena kako bih ih stavio na svoj sajt, i mnogo drugih stvari koje sad ne mogu da se setim... :p

Back
Na vrh