• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traffic Exchange

Almiraga

Član
Tu od
28 Kol 2011
Sigurno se mnogo puta trazli sajt koji vam dovlaci musterije na vas blog ili prof. sajt.
Evo ja sam nalatio neki dan na jedan sajt koji vam omogucava sljedecu stvar: Da ako postanete njihov clan medju prvih 1000 clanova automatski dobijate Premium Clanstvo gdje svaki dan imate 50 - 60 reklama da pogledate koje ukupno vrijede priblizno 1 $. To nije pravi novac to je kako i oni kazu virtualni koji cete vi iskoristiti da promovisete svoj sajt ili blog praveci reklamu u vidu oglasa ili banera.
Ako zelite oglas ovo su vam cijene:
100 posjeta - 1 $
1000 posjeta - 10 $

Ako zelite baner:
10.000 posjeta - 2,5$
25.000 posjeta - 5$
50.000 posjeta - 7,5$
100.000 posjeta - 10$

Znaci nista ne ulazete osim malo vremena. Kad skupite neku sumu napravite reklamu i sve tako. Jako dobra stvar je da ako ste registrovani medju prvih 1000 clanova za svakog referala dobijate 5$ za reklamiranje(treba 24 h proci od registracije referala). Znaci pozurite i nagrabite referala sebi i za par dana uradite reklamu sajtu i dovuci gotov milion besplatnih posjeta na vas sajt ili blog.

Registraciju izvrsite preko linka u potpisu.

Ps. Ne preporucuje se onima koji imaju google oglase ja mislim da je zabranjeno kupovat posjete prema njihovim pravilima.
Oni koji zaradjuju na posjetama sajtu jako dobra stvar upravo za njih. Iskusajte se pa podijelite vasa iskustva.

Almiraga kaže:
ja mislim da je zabranjeno kupovat posjete prema njihovim pravilima.

Ja mislim,tj poprilicno sam siguran, da je zabranjeno postavljanje referal linkova prema pravilima foruma. :)

ulysses kaže:
Almiraga kaže:

Ja mislim,tj poprilicno sam siguran, da je zabranjeno postavljanje referal linkova prema pravilima foruma. :)

NIsam znao, ako jeste da sklonim, pa da stavim u potpis ?

Almiraga kaže:
ulysses kaže:
Almiraga kaže:

NIsam znao, ako jeste da sklonim, pa da stavim u potpis ?

Mozes, ako zelis.

Nesto sam oduvek bio skeptican po pitanju ovih sajtova sa razmenom traffica ili kupovinom nekog nekvalitetnog traffica. Nista specijalno se tu ne moze dobro dobiti od tih poseta, osim mozda ban na Adsense :)

Ali svakako tebi hvala za temu, objasnjenje i link, mozda moze biti od koristi ;)

:waving

Back
Na vrh