• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što je Google Adwords?

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Pomoću programa Google AdWords možete brzo i jednostavno izraditi i prikazivati oglase svoje tvrtke. Prikazujte oglase na Googleu i našoj oglašavačkoj mreži. Plaćate samo kada korisnici kliknu na vaše oglase, bez obzira na proračun.

adwords.gif

AdWords oglasi se prikazuju s rezultatima pretraživanja kada netko pretražuje Google pomoću ključnih riječi. Na taj način komunicirate s publikom koja je već zainteresirana za vašu tvrtku. Oglase možete prikazivati i na web-lokacijama sadržajne mreže na sve većoj Google mreži. Možete odabrati i položaje na sadržajnoj mreži na kojima želite da se prikazuje vaš oglas ili možete podudaranje ključnih riječi sa sadržajem prepustiti kontekstualnom ciljanju.

Možete birati različite formate oglasa, uključujući tekstualne, slikovne i video oglase te jednostavno pratiti uspješnost oglasa pomoću izvješća na korisničkom računu.

Minimalna mjesečna naplata ne postoji u programu AdWords - postoji samo nominalna naknada za aktivaciju. Saznajte više o troškovima oglašavanja u programu Google AdWords.

Da biste saznali više o programu Google AdWords ili započeli izradu oglasa, posjetite AdWords početnu stranicu.

Jel zna neko koliko se dugo ceka na odobravanje reklame? Prijavio sam reklamu jos u cetvrtak, i evo danas ponedeljak a reklame jos nisu pocele da se prikazuju...

Ma kad sam ja radio je trebalo par radnih dana. Ali neke pute mi je i odmah krenulo, mislim da ovisi i od teme sta oglasavas.

dbomestar kaže:
Ma kad sam ja radio je trebalo par radnih dana. Ali neke pute mi je i odmah krenulo, mislim da ovisi i od teme sta oglasavas.

sporo nesto oni to obavljaju za sad...
hvala ti

Ma ja čekam sigurno mjesec dana ako ne i više.Mislila sam da sam nešto zbrljala pa sad lijepo ponovo s drugog maila poslala sad mislim da sam tek napravila grešku ali jbg.

Jedna mi cura čak rekla po novom 6 mjeseci se čeka to je baš previše ako je istina.

Lutam po postovima starima, jer sam upravo se registirao, pa prikupljam što više informacija. Zanima me konkretno pitanje; jel mogu osobno (privatno) sam raditi preko Google AdWords ili trebam praviti kampanju ? Ako da, jel zna netko dobro poduzeće u sjevernoj Hrvatski za ovim radom? Hvala

Pa moras platiti kampanju i onda sve moze. Evo ti dobri tutorijali da citas jos malo o tome.

Kod:
https://support.google.com/adwords/?hl=en#topic=3119071

Back
Na vrh