• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Smowtion oglasi

hara91

Aktivni član
Tu od
24 Svi 2009
Ovo je novi PPC program koji ima neke razlicitosti od ostalih.Placaju po kliku ali i za svaki 1.000 impresija,cijena za 1.000 impresija nije fiksna isto kao ni kod klika jer mnogo toga zavisi o cijeni klika i cijeni za 1.000 impresija.Takodje imaju oglase koji se zovu -klikni me-,to su oglasi koji posjetioce navode jednostavno da kliknu i oglas bude kao neka igra i kad posjetioc pocne da igra,prebaci ga na odgovarajuci sajt.

Oni vam daju 80% od cijene oglasa znaci smao 20% uzimaju sebi.Ima i referal sistem koji funkcionise tako kada se nego preko vas registruje svako 6 mjeseci vi imate 10% od ukupne njegove zarade.Oni tih 10% od ukupne zarade referala daju od sebe da nebi neko pogresno razumio.

Imate i jos jedan nacin postavljanja oglasa a to je Popunders.To je nesto kao pop up ne znam tacno nisam ovo isprobao,ali znam kada neko posjeti vas sajt otvori se i neki od oglasa ali nisam upoznat kako tada placaju.

Podrzavaju 3 nacina placanja:pay pal,cekom i Smowtion MasterCard(kad zaradite prvih 20dolara oni vam to odbiju i posalju vam njihovu karticu i jednostavno novac mozete podici sa bankomata).

Evo vam link: http://publisher.smowtion.com/ a ima i potpisu referal link ako neko zeli da mi bude referal.

Ja sam pre godinu dana za 2.279 impresija zaradio 0.02$ naravno ex-yu forum je u pitanju.

Baš sam ovdje pročitao ovu temu vezanu za Smowtion.

I servis se pokazao kao odličan.

Prosiječan CPM za 1000 ExYu posijetilaca je uvijek preko 4$...

Za svaku pohvalu je to što su kompktabilni sa Google AdSenseom i tehnička podrška koja je na raspolaganju 24/7 ;)

Ukoliko niste zadovoljni zaradom od AdSense-a , ETargeta i slično toplo vam preporučujem Smowtion!

Ukoliko se registrujete pomoću linka iz mog potpisa zarađivaćete 80% od zarade Smowtion-a.(Trenutno 60%)
Your referred members will earn 80% of the revenue share (instead of 60%)
.

Mnogo su loši. U startu plaćaju dobro ali kasnije useru načisto. Možda bi mogli da se koriste kao neki bekap za jaču kompaniju, ali same ih držati nikako, pogotovo što imaju te flash plejere kao adse.

prvih 2 tjedna su mi plaćali jebeno, ali sad je katastrofa... jako malo plaćaju.
al eto provjereno je, šalju ček. a možete i uzet od njih master card karticu za 20$ pa vam na nju uplaćuju.

Zdravo, Smowotion koristim oko 20 dana i nisam zadovoljan. U decembru imam ukupno oko 600000 prikaza (do sada) i oko 17$ zaradjeno (450 klikova), iako je pozicija najbolja moguca, centar strane na centru ekrana, prvi vidljivi baner nakon ucitavanja sajta 468x60. Nema nikakve zarade od prikazivanja banera-impresija tako da otpada ta mogucnost zarade.
Jednog dana krajem proslog meseca sam imao 7$, ali to je verovatno odradjena neka akcija ili kupovina nakon klika.

Sve u svemu, nisam uopste zadovoljan!!! Voleo bih neko jos da proba i kaze mi svoje misljenje...

Pozdrav, Mladen

Da, da... SnowMotion - bezze.... vrlo sam razočaran u njih. Dao sam im priliku prije jednog izvjesnog vremena, ali brzo sam odustao :eek:

Mada, video sam vise nasih posecenih sajtova da "drze" njihove reklame, ali tek od skora pa sumnjam da ce i oni ostati sa njima nakon neke nedelje, meseca...

I dalje su odlični :)
Već mjesec i pol dana strašno plaćaju :)

Najbolja zarada je pomoću popundera :)

Moze li meni neko na brzinu odgovoriti, znam da vjerovatno imaju odgovori u njihovom ili googleovom faq-u, ali zanima me da li smijem na stranici gdje imam Googleov adsense koristiti popunder advertising od Smowtiona?

Edit: Moze, pronasao sam sad na njihovoj web stranici

DrHouse kaže:
Moze li meni neko na brzinu odgovoriti, znam da vjerovatno imaju odgovori u njihovom ili googleovom faq-u, ali zanima me da li smijem na stranici gdje imam Googleov adsense koristiti popunder advertising od Smowtiona?

Edit: Moze, pronasao sam sad na njihovoj web stranici

Ovako kaže Gooogle :
Kod:
Web-lokacije na kojima se prikazuju Googleovi oglasi trebaju biti jednostavne za navigaciju. Web-lokacije ne smiju mijenjati korisničke postavke, preusmjeravati ih na neželjene web-lokacije, pokretati preuzimanja, uključivati zlonamjerni softver ili sadržavati skočne prozore ili pozadinske skočne prozore koji ometaju navigaciju web-lokacijom.
.

Što znači da stranica ne bi trebala imati Popundere bez obzira čiji su :)

Koliko se isplati taj vid reklamiranja?
Ima li neko ko je već iskoristio ovaj vid?
(Mislim finansijski)

adsenseamater kaže:
U zadnje vrijeme su se znatno popravili ;)

Recimo?

Jer su bili MNOGO losi :)

Jesu li bar malo priblizni Adsense-u?

mladja04 kaže:
adsenseamater kaže:

Recimo?

Statistika od juče :

smw.jpg

Ovo je verovatno zarada sa nekog sajta sa engleskog govornog podrucja cim je ovolika zarada / odnos klikova i realizacije, zar ne?

Od klikova samih bi bila veoma mala zarada, pretpostavljam.

mladja04 kaže:
adsenseamater kaže:

Recimo?

mladja04 kaže:
Ovo je verovatno zarada sa nekog sajta sa engleskog govornog podrucja cim je ovolika zarada / odnos klikova i realizacije, zar ne?

Od klikova samih bi bila veoma mala zarada, pretpostavljam.

Da ;)

mladja04 kaže:
Naravucenije, od sajtova na nasem jeziku nema 'leba! ;)

Nema ako želiš raditi za nekoga tj da prodaješ tuđe reklame. U suprotnom ako ti prodaješ na svome sajtu mesto za reklamu možeš dobre pare zaraditi.
Ne može mi niko reći da ne postoji IZ na našem području. Postoji i tek kakva. Samo treba dobra ideja, trud, motiv, cilj i da vidiš kako nećeš da pomisliš da radiš sajt na engleskom jeziku.

Ja ne znam zašto svi terorišete Ex-Yu zemlje, znam ja da su one sa niskim standardom, takodje da su siromašne, ali para za marketing uvek ima i uvek će biti.

Samo da ja završim neke privatne stvari. Taman su mi se počelo prikupljati dolari sa nekih sajtova, i dokazaću Vam da ima 'leba i kod nas.

Izvinite ako sam skrenuo offtopic, ali ne volim kad ljudi kažu da nema leba kod nas.

Pozdrav

EDIT:

Dokle god mi imali negativno razmisljanje o našim zemljama, takvo će mišljenje i druge zemlje da imaju. Nemojte da mislite da sam neki patriota, ali stvarno je tako. Zato ljudi, sednimo, dogovorimo se, i napravimo internet revoluciju! :D (Sad sam malo otišao u krajnost) To je to od mene, izvinite još jednom zbog offtopic-a.

Back
Na vrh