• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slanje novaca s AlertPay na banku (withdraw) preko wire-a

Nikolina kaže:
Hvala na odgovoru.
Znam, videla sam kasnije tu temu i videla sam da vecina ljudi iz Srbije ima taj problem :(
A da li cek ima veze sa verifikacijom tj. da li bi mogla da trazim da me isplate preko ceka a da ne verifikujem nalog?
I jos nesto, da li ce biti nekih problema ako napravim novi acc na AP-u, sa istim podacima s tim da bi upisala drugi e-mail, naravno?

A da im prvo pošalješ ticket, da si imala problema s verifikacijom i da se to u tvojoj državi često dogadja,pa da pokušaju to ispraviti i usput tebe odblokiraju

rovad kaže:
Ovako, što se tiče kreditne kartice, ja sam preko Alertpay-a najnormalnije digao dva puta iznose od oko 100$ na svoju Visa Electron karticu. Ne znam za druge kartice, znam samo za ovu svoju, ali u svakom slučaju radi (barem za Hrvatsku). Traje otprilike isto kao i wire, 3-5 dana, s tim da je provizija 5$ za razliku od 15$ kod wire transfera.

Ako možete na karticu, preporučam da svakako to koristite - naravno, treba imat prvo pare na računu.

Jel znaš možda nakon koliko vremena pare sjednu na banku od kad kod alertpaya piše completed? 4 dana mi je pisalo pending i sad je 3 dana completed, a novaca još nema na računu.

djetlic kaže:
rovad kaže:
Ovako, što se tiče kreditne kartice, ja sam preko Alertpay-a najnormalnije digao dva puta iznose od oko 100$ na svoju Visa Electron karticu. Ne znam za druge kartice, znam samo za ovu svoju, ali u svakom slučaju radi (barem za Hrvatsku). Traje otprilike isto kao i wire, 3-5 dana, s tim da je provizija 5$ za razliku od 15$ kod wire transfera.

Ako možete na karticu, preporučam da svakako to koristite - naravno, treba imat prvo pare na računu.

Jel znaš možda nakon koliko vremena pare sjednu na banku od kad kod alertpaya piše completed? 4 dana mi je pisalo pending i sad je 3 dana completed, a novaca još nema na računu.

Hmmm, pa u najgorem slučaju će ti to potrajat do ovog sad sljedećeg ponedjeljka, znači možda još nekih 4-5 dana. Kraj je mjeseca i onda inače zna bit malo većih stanki, ne znam zašto... Ali vjerujem da bi do petka (1.10.2010) trebalo bit na računu. No to opet ovisi od banke sve

ward kaže:
Nikolina kaže:
Hvala na odgovoru.
Znam, videla sam kasnije tu temu i videla sam da vecina ljudi iz Srbije ima taj problem :(
A da li cek ima veze sa verifikacijom tj. da li bi mogla da trazim da me isplate preko ceka a da ne verifikujem nalog?
I jos nesto, da li ce biti nekih problema ako napravim novi acc na AP-u, sa istim podacima s tim da bi upisala drugi e-mail, naravno?

A da im prvo pošalješ ticket, da si imala problema s verifikacijom i da se to u tvojoj državi često dogadja,pa da pokušaju to ispraviti i usput tebe odblokiraju

Poslala sam im mail, ali mi nista ne odgovaraju :(

Nikolina kaže:
Poslala sam im mail, ali mi nista ne odgovaraju :(

Jesi bar dobila povrat da su ga zaprimili?

rovad kaže:
Hmmm, pa u najgorem slučaju će ti to potrajat do ovog sad sljedećeg ponedjeljka, znači možda još nekih 4-5 dana. Kraj je mjeseca i onda inače zna bit malo većih stanki, ne znam zašto... Ali vjerujem da bi do petka (1.10.2010) trebalo bit na računu. No to opet ovisi od banke sve

Dobro si reko, danas sjele pare. Da bar svi plačaju preko alertpaya :D

ako sam dobro razumio, da sumiram; kako sam i sam vidio, AlertPay ne podrzava opcije slanja novca na bankovni racun, u Bosni, Srbiji, niti u Hrvatskoj...
- je li to konacno istina ili nije?
de nek mi neko odg sigurno i konkretno, pls..
zbunjen sam, jer na pocetku threada govor je o tome kako je moguce (uz proviziju od 15$) slati novac na bankovni racun, jel tu rijec o bank wire-u?
- ja kad idem na "add bank account" nije "omogucena" opcija bank trasnfera (niti za jednu od nasih zemalja), mada bank wire jeste, ali jos pise "EUR , CAD and GBP", sta god to znacilo....ne vjerujem ipak da je nesto sto bi mi pomoglo...izmedjuostalog, provizija od 15$ je previse za sumu koju hocu da prebacim, posto zelim vise "probno" da ispitam to..

- ako slanje novca na bankovni racun nije moguce, da si onda narucim karticu...?
je li to zadnja opcija?

hvala i pozz

Bankwire je moguć, ja sam isprobao i primio lovu, kao što sam već spomenuo na prvoj stranici.

InFlames20 kaže:
Bankwire je moguć, ja sam isprobao i primio lovu, kao što sam već spomenuo na prvoj stranici.

ahaa, pa znam da jesi...
al, tek mi je sad jasno, da se to ustvarni odnosilo iskljucivo na bankwire

ok, hvala

Ja sam isplatio pare na karticu, provizija 5$ i 1.30 eura provizija PBZ banke.

Ja također, na VISA karticu deviznog računa sam slao lovu uzeli mi isto 5$ i troškove ZaBe od 7kn (tak nešto)

InFlames20 kaže:
Evo ja isprobao Bank wire i stvarno djeluje. Novac je u roku 3-5 dana prebačen na moj račun, istina provizija je $15 pa ja ne bi radio ovakvu transakciju za iznose manje od $100 al stvarno je zakon stvar. :)

Ja inace novac sa Alertpay-a vadim na karticu ali imaju mijesecno ogranicenje od 500$, dali znas dali preko Bank Wire postoji veci limit isplate novca od 500$.
Ili ako zna netko kako izvadit mijesecno primjer (3000$). dali postoji uopce nacin za izvadit vise od 500$ mij.

Ako želite poslati novac s Alertpaya na svoj račun najbolja je opcija withdraw na credit card. Ja se time koristim već nekoliko mjeseci. Idete na alertpay,
pod opciju withdraw izaberite credit card, ako nemate registriranu kreditnu karticu onda će te to morati prvo napraviti.
Kreditnu karticu dobijete tako sto odete u banku najbolje PBZ, otvorite devizni račun u dolarima ako imate dolare na alertpay računu. Karticu čekate 2 tjedna. Odaberite najbolje Visu ili Mastercard.
Za transakciju vam uzme 5 dolara, ali za 5-7 dana novac je na vašem deviznom računu.
Prvi put sam poslao novac sebi putem čeka ali on vam dođe za 10-15 dana, zatim ga odnesete na banku i onda vam banka naš novac da tek za mjesec dana. To je moje iskustvo.

Testasteron kaže:
InFlames20 kaže:
Evo ja isprobao Bank wire i stvarno djeluje. Novac je u roku 3-5 dana prebačen na moj račun, istina provizija je $15 pa ja ne bi radio ovakvu transakciju za iznose manje od $100 al stvarno je zakon stvar. :)

Ja inace novac sa Alertpay-a vadim na karticu ali imaju mijesecno ogranicenje od 500$, dali znas dali preko Bank Wire postoji veci limit isplate novca od 500$.
Ili ako zna netko kako izvadit mijesecno primjer (3000$). dali postoji uopce nacin za izvadit vise od 500$ mij.
Mislim da to možeš obaviti verifikacijom svog računa, tj. kartice.
btw. siguran sam da se limit poveća, e sad, ja sam na personal pro pa će mi se povećat nakon verifikacije.
A za personal starter stvarno ne znam :O

pavlek kaže:
Testasteron kaže:
InFlames20 kaže:

btw. siguran sam da se limit poveća, e sad, ja sam na personal pro pa će mi se povećat nakon verifikacije.

Mislim da za Personal Started 400 $ je max za jedan mesec. A ogranicenje je 2000$ kada to prekoracite prebacuje mislim na personal pro.

AleksaS kaže:
pavlek kaže:
Testasteron kaže:
InFlames20 kaže:

Mislim da za Personal Started 400 $ je max za jedan mesec. A ogranicenje je 2000$ kada to prekoracite prebacuje mislim na personal pro.
Da, ali ovaj limit se poveća ukoliko je račun verificiran.

Back
Na vrh