• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reduxmedia

Almiraga

Član
Tu od
28 Kol 2011
Prilikom posjeta stranica koje inace posjecujem dosada sam primjecivao razne oglase tipa adsense i njima slicne. Međutim juce gdje god sam bio umjesto tih su reklame firme koja se zove Reduxmedia.

Konkretno njihov link: http://reduxmedia.com/

Interesuje ima li ko da se prikljucio njima, kakvi su uslovi posto imam osjecaj da ce preuzet trziste velikom brzinom, a i da dobro placaju :)

Ne plaćaju dobro, u rangu su sa onim Yieldads i Mediashkaers, držao sam ih možda pola godine i na kraju morao da se prepucavam sa njima jer su mi ostalo dužni 2 meseca, nisu isplatili.

aleksej kaže:
Ne plaćaju dobro, u rangu su sa onim Yieldads i Mediashkaers, držao sam ih možda pola godine i na kraju morao da se prepucavam sa njima jer su mi ostalo dužni 2 meseca, nisu isplatili.

a kako je moguce da imaju gotov na svakom sajtu a tako losi kao sto kazes

Pazi, radim sa CPM mrežama dosta dugo. Sve bolje mreže neće primiti svaki sajt. Burst, Tribal, Contextweb, Value itd. su bolje mreže, dobro plaćaju i teško primaju sajtove - moraju da budu kvalitetni. Redux, Yieldads, Mediashakers i masa ostalih primaju SVE ali zato malo plaćaju.

E sad, probao sam sve tri i Redux i Yielads i Mediashakers, ja ti mogu preporučiti Medishakers jer su najredovniji sa isplatama (do petog u mesecu stižu), isplaćuju čak i na Payoneer sa tim što možeš i karticu preko njih da naručiš, ne plaćaju ne znam koliko na 1k posete ali zato imaju neke konverzije, pa kad upadne par takvih u toku meseca skupi se lepa suma.

Redux je bio ok jedno vreme dok nisu počeli da kasne sa isplata, ali dobro, ima godina dana kako ne radim sa njima možda su se popravili. Ali ja se kod njih ne bih vraćao.

Yieldads su po meni najgori. Loša komunikacija, loš support, moraš da im šalješ invoice za isplatu, po tri meseca sam čekao zaostale isplate (a nekad znaju da budu i redovni) i na kraju sam ih skinuo sa sajta.

Ako naiđeš na još neku novu mrežu (a da nije među ove tri) ja bi je rado probao. :)

Ma ja sam ovo primjetio pa kontam nesto dobro , hvala na podijeljenim informacijama.

Ako sta opet primjetim primamljivo rado cu podijeliti na forumu na kojem sam pronasao dosta korisnih stvari i uspio zaraditi konacno novce preko neta :)

Back
Na vrh