• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Joomla Problem sa redirekcijom u joomli

idss

Član
Tu od
10 Velj 2010
Imam jedan čudan problem sa templateom u joomli. Naime, kad mi je stranica sa www redirekcijom template se promeni odnosno smanji. Bez www radi sasvim normalno. htacces mi izgleda ovako:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mojsajt.net$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.mojsajt.net/$1 [R=301,L]

Zadnje što sam radio pa se to desilo sam externu galeriju odvojio od sajta i potom vratio a pre toga uradio update joomle.
Sa control panelom je isti problem ali je tamplate cp-a fixne širine tako da samo izgleda kao da su se smanjili fontovi. Da li je neko imao sličan problem?

P.S. Poludeću više sa ovom joomom

nisam imao problem takve vrste no ako promjeniš template da li ti se to isto dešava - čisto da zaključimo da li je problem u siteu ili u templateu?

Problem je bio u firefox-u koji je poblesaveo. Kad sam slučajno restartovao komp i prešao na sekundarni OS i upalio browser, bio sam neprijatno iznenadjen kad sam ukapirao da sam uzalud potrošio nekoliko sati

jep - kada radim uvijek testiram sa dva različita browsera - jučer baš stavljao sam google adse i raspao se template nakon što su maknuti -kada tamo na firefoxu nevide se zadnja dva slova teksta - nakon gledanja u Ie vidi se da i dalje prikazuje neke module koje nevidim - isključim module i sve ok
naravno terbalo mi je 10 minuta da probam popraviti jer su mi to prijavili samo na jednoj stranici - itd itd :)

Back
Na vrh