• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Problem s instaliranjem teme

Shanyta

Aktivni član
Tu od
29 Ruj 2010
Ovako, dosta tema mi se nece instalirati koje skinem s neke stranice, baca mi error style.css da nedostaje -.- Kako to rijesiti? Od 10 tema koje skinem 8 su mi takve.

teme su free, placene ili nulled ?

kakav ti error izbacuje ...

sve nulled teme su zak. bolje uzeti free jer nulled kad stavis lako je upasti u sajt bez problema

isko kao sto si i tu ubacio jer je i ta nulled .. znaci isto kao i sve ostale teme

VIC kaže:
isko kao sto si i tu ubacio jer je i ta nulled .. znaci isto kao i sve ostale teme

Da ali mi bacaju da nedostaje style.css

Shanyta kaže:
VIC kaže:

Ako ti pise da ti nedostaje style.css, znaci da je nisi dobro raspakovao, moras instalirati samo folder temu koja je u zip formatu, ne sve sto si skinuo,

Srdjan87 kaže:
Shanyta kaže:

Ako ti pise da ti nedostaje style.css, znaci da je nisi dobro raspakovao, moras instalirati samo folder temu koja je u zip formatu, ne sve sto si skinuo,

Hvala puno :) Evo uspio sam skuzit kako radi hehe

Back
Na vrh