• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Povezivanje proxija i ninja blastera

SpawneR

Moćan
Tu od
31 Lis 2013
Pozdrav momci kupio sam 50 proxija kod ovih: instantproxies.com i zanima me kako da povezem taj proxy sa ninja blasterom s obzirom da u sklopu proxija nisam dobio email i sifru

A za sta ti tacno treba sifra i email? I sto bi ti to davali prodavci proksija?

Posto si kupio premium proxije, oni se ubacuju u program user:pass@ip:port . Ovo je standardan macro za premium proxije, neki programi imaju posebna polja da se upise login. Sigurno imas u panelu user i pass , ako ne vidis, kontaktiraj podrsku i pitaj ih koji ti je user i pass za proxije.

Ma nema tu user i pass, koristi svoju IP za autorizaciju. Imam te instantproxies odavno, oni to automatski rade.
Mislim da mu je trazio ninja blaster da se uloguje u facebook pa mu treba email i pass. Nazalost, morace ih sam napraviti.

Back
Na vrh