• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Potrebna pomoc kolega

Onda sam ja verovatno pogresno ovo razumeo "ali sada samo moze dobra poseta da ga drzi medju prvih 10 jer nema kljucne reci u imenu."

Ja nemam nikakvi posjetu niti kljucnu rijec u domeni pa sam prvi na gogle za eto npr hosting crna gora dok drugi imaju i kljucne rijeci u domeni i posjetu.

Naravno da ces biti prvi u googl trazilici sa imenom sceko jer to nije neka trazena rec i nema konkurencije a koliko vidim imas i reklame preko oklopa,googl plus-a...a oklop ima reklame na fejsbuku https://sr-rs.facebook.com/oklop.me...a ja nigde nisam napisao da samo zbog imena domena se izbija medju prvih deset nego i plus dobra poseta.

Bicu i ja prvi u googl trazilici sa npr. reci: slalahaga.com bez ikakve posete.

Slavko Pejovic WBS kaže:
sunbeach kaže:
Ma nije nikakav penal,nego jednostavno nije posecen sajt,nema kljucne reci u imenu i zato je lose rangiran.

Optimizacija sajta koja se zasniva na ključnoj reči u imenu je davna prošlost. SEO se nekad bazirao na tome, pre cetri pet godina, sada je neka druga priča... Mi imamo preko 40 trenutnih SEO kampanja, i u 95% to nisu EMD domeni, a i ako jesu nikad ih ne gradimo samo na EMD već na konpletnoj niši. Tako da to nema veze sa ovom situacijom....

I dalje mnogo nisko na googl trazilici:
https://www.google.rs/search?client...a&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=bend+za+svadbe&start=20

Lepo sam napisao da kljucna rec dosta znaci.

Rank mu se poboljsao 3,036,004 da li zbog reklame negde ili zbog mrgudove pomoci!?Ali do povecanja ranka najcesce dolazi zbog povecane posete od reklamiranja.

potrebna mi je pomoc. Koje alatke koristite za tz audit (ispitivanje/procenjivanje) web sajtova? Sta mislite o Seo centro? Lutam internetom, nalazim dosta tih alatki, sta besplatnih sta treba da se plate, ali ne znam koji su nejbolji. Hvala unapred.

Slavko Pejovic WBS kaže:
Pozdrav ekipo, imam molbu za prijatelje koji se razumeju u optimizaciju sajtova.

Naime, imamo problem sa procesom SEO sajta avalagrand.rs

Avala Grand koliko vidim ima lep sajtic, dobro optimizavan.
Potrebno je obratiti paznju na skriveni tekst jer i pre azuriranja pande, za takve stvari se dobijao penal kao vrata, isto pravilo vazi za skriveni tekst koji je iste boje kao i pozadina na kojoj se tekst nalazi.

Ozbiljnom link kampanjom mozes da ga izguras na prvo mesto, koliko vidim trenutno je dosta tanak. Treba mu DA da bi mogao da raste, trernutni je 11 (malo), to je problem.

DP83 kaže:
Slavko Pejovic WBS kaže:
Pozdrav ekipo, imam molbu za prijatelje koji se razumeju u optimizaciju sajtova.

Naime, imamo problem sa procesom SEO sajta avalagrand.rs

Avala Grand koliko vidim ima lep sajtic, dobro optimizavan.
Potrebno je obratiti paznju na skriveni tekst jer i pre azuriranja pande, za takve stvari se dobijao penal kao vrata, isto pravilo vazi za skriveni tekst koji je iste boje kao i pozadina na kojoj se tekst nalazi.

Ozbiljnom link kampanjom mozes da ga izguras na prvo mesto, koliko vidim trenutno je dosta tanak. Treba mu DA da bi mogao da raste, trernutni je 11 (malo), to je problem.

Na koji skriveni tekst mislis ? Moguce je da je to problem ali ne vidim gde je tekst ?

Sad je tu i drugi problem sa linkovima jer sigurno da ima preko 50 gp koje sam objavio ali se u link profilu ne vide, i to mi nije jasno zasto...

Ovde povecaj visinu
.jcarousel-clip jcarousel-clip-vertical

Sto se tice linkova, pojavice se, bez brige, dok roboti sve indeksiraju. U svakom slucaju to ide tebi na ruku jer previse povratnih linkova u toku 24h dosta povecava rizik i ukoliko ne mozes te linkove da opravdas posetom, vrlo je verovatno da ce se negativno odraziti u SERP. Ovako imaces neku konstantu u zavisnosti koliko si odlucio vremena da mu posvetis dnevno.

Back
Na vrh