• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Popup affilate

DrHouse kaže:
Mislim da Fulltraffic ne smije zajedno sa Adsensom, pazi da ne bi dobio ban na Google-u. I ja takodjer imam Adsense i gum gum, ako ovo proradi i ako bude islo, gum gum otpada, losa zarada samo tri dolara za dva i pol dana uz oko 30 000 prikazivanja :S

meni taj gumgum zasad ne radi, stavio sam ga danas mislim.
ne znam u koliko sati, ali jos nema nikakvih oglasa na slikama..
hmm pa to je dobro i lose, zavisi kako gledas na to.

kakav ti je blog, sajt?

npr, ja uz sve sto imam na blogu polako pravim "galeriju" slika, smiješnih uglavnom, svakakvih slika ce bit.
ae molim te provjeri hoce li se prikazivat ti oglasi, idi na moj blog u potpisu i na slike, otvori tamo nesto
jer svaki puta kad postavljam slike, automatski se smanje, i budu sve iste velicine.

znaci to je PPI?, npr neko prelista 50 slika, to bi mi se cinilo dobro za galeriju fotografija.

nisam jos toliko upoznat sa gum gumom, nista mi nije jasno, jel oni moraju stisnit na reklamu ili sta?

dobro bi dosao koji "tip" uvezi gumguma, jer stvarno ne znam na koju šemu radi :/

x3m1rx kaže:
pavlek imamo isti templejt na blogovima :D

ma nemoj mi rec -.- xD
prije 3 dana sam poceo trazit novi templejt, onaj stari ubija oci.
i nakon 3 dana, i 251351 prolistanih tema nađem ovaj templejt, napokon sretan, krenem stavljat sadržaj na njega.

nakon par sati kad sam sve stavio vidim da ti imas takav templejt, ocito prije mene.
e i onda jos ova zadnja 2 dana drkaj sa bojama, htjeo sam ga promijenit da ne ispadne da sam ga drito kopirao od tebe. mjenjao sam 51245 boja, po htmlu, samo sjehao templejt, nisam napravio backup pa sam guglao da ga opet nađem.

sry stvarno, ali u ovih zadjih 5 dana svađam se sa templejtom -.-
nepada mi napamet mijenjat, eventualno boje izmjenit, to cu nekoga platit da mi malo vizualno uredi

pavlek kaže:
x3m1rx kaže:
pavlek imamo isti templejt na blogovima :D

ma nemoj mi rec -.- xD
prije 3 dana sam poceo trazit novi templejt, onaj stari ubija oci.
i nakon 3 dana, i 251351 prolistanih tema nađem ovaj templejt, napokon sretan, krenem stavljat sadržaj na njega.

nakon par sati kad sam sve stavio vidim da ti imas takav templejt, ocito prije mene.
e i onda jos ova zadnja 2 dana drkaj sa bojama, htjeo sam ga promijenit da ne ispadne da sam ga drito kopirao od tebe. mjenjao sam 51245 boja, po htmlu, samo sjehao templejt, nisam napravio backup pa sam guglao da ga opet nađem.

sry stvarno, ali u ovih zadjih 5 dana svađam se sa templejtom -.-
nepada mi napamet mijenjat, eventualno boje izmjenit, to cu nekoga platit da mi malo vizualno uredi

mislim da ovaj temp. ne bi valjao nikako kada bih se promjenio, neka ga ba :D

pavlek kaže:
meni taj gumgum zasad ne radi, stavio sam ga danas mislim.
ne znam u koliko sati, ali jos nema nikakvih oglasa na slikama..
hmm pa to je dobro i lose, zavisi kako gledas na to.

kakav ti je blog, sajt?

npr, ja uz sve sto imam na blogu polako pravim "galeriju" slika, smiješnih uglavnom, svakakvih slika ce bit.
ae molim te provjeri hoce li se prikazivat ti oglasi, idi na moj blog u potpisu i na slike, otvori tamo nesto
jer svaki puta kad postavljam slike, automatski se smanje, i budu sve iste velicine.

znaci to je PPI?, npr neko prelista 50 slika, to bi mi se cinilo dobro za galeriju fotografija.

nisam jos toliko upoznat sa gum gumom, nista mi nije jasno, jel oni moraju stisnit na reklamu ili sta?

dobro bi dosao koji "tip" uvezi gumguma, jer stvarno ne znam na koju šemu radi :/

Oni kasno prvi dan krenu s brojanjem. Onda moras svaka 24 sata provjeriti kolika ti je dobit, jer je refreshaju samo nakon 24 sata, nista ranije. Ja na 3000 unikatnih posjeta dnevno imam oko 12 do 15 000 prikaza i zaradu od oko dolara dnevno, na 12 000 oko 0.80 dolara, tako kad racunam mjesecno bih mogao imati nekih 25-30 dolara, i jos imam neke druge zarade pa nije lose.

Slike ti moraju biti vece od 150x150 - tako stoji u pravilima. Meni npr. ne prikazuje ni na slikama od 250x250!! Provjeri i to, mada sam ja siguran da ce ti biti veca zarada nakon 24 sata kad vdis stanje za novi dan. Meni od npr. 20 otvaranja svoje stranice dnevno takodjer samo jednom prikaze oglase, bez brige proradice to ;)

Uglavnom, ponavljam (sto sam rekao i na drugoj temi) - Ne moraju ti ljud klikati na oglase, cak stovise, oni ti za klikove mislim ne placaju, nego samo za prikaze.

EDIT: Sad sam posjetio tvoj blog. Ja mislim da je stvar u tome sto su ove slike premalene. Meni gumgum na tvom blogu uopste ne prikazuje, ili si ga ti obrisao?

I moj prijedlog ti je da ovaj popup ad sto se pojavljuje na blogu obrises jer bi te Adsense mogao banovati zbog pravila! BTW imas klik, pa valjda ce biti i zarade :D

Pozdrav...
Koristi li neko popads ???
koliko placaju za klik???

ja nikako ne mogu da postavim na moj blog :(
Uvek mi kazu da sam stavio blog u pogresnu kategoriju :(
Stvarno ne znam gde bi smestio ovaj moj blog

blog je u potpisu

Exreey kaže:
Pozdrav...
Koristi li neko popads ???
koliko placaju za klik???

ja nikako ne mogu da postavim na moj blog :(
Uvek mi kazu da sam stavio blog u pogresnu kategoriju :(
Stvarno ne znam gde bi smestio ovaj moj blog

blog je u potpisu

Ne plaćaju po kliku već na 1000 impresija :)
Stavi u kategoriju General/Arts/Enterainment
Staviš kod koji dobiješ od njih uz </body> tag u tvom templejtu,netreba ti prostor za njega na sajtu jer će on izbacivati iskočne prozore...

axa...
Uh... bas puno daju za 1000 :tease
ja 1000 jedva mozda mogu da skupim za 6-7 dana :D ali to je za pocetak(barem se nadam)
ali sta je tu je... :D
Samo da li isplacuju na Alertpay ??? i koliko je minimum???

Daj mi recite, jel ovo jedan od boljih sajtova za zaradu preko POP under reklama? ili preporucate jos koji? Jel uopce to jos aktualno i jel radi? Ja sam se upravo registrirao i dodao svoj sajt, pa sad cekam njihovu verifikaciju...

Zdravo, ja koristim Infinity Ads iz prostog razloga sto ga Blogger dozvoljava, poceo sam zaradjivati, u pitanju je neka sica, ali mi izgleda ne broji sve posjete, ja imam 100 posjeta, tamo prikazuje tek 15-tak, tako da vjerovatno racuna posjete iz samo odredjenih zemalja :/
Jel znate nesto vise o njima, jesu scam?
A eto i za vas prijedlog :)
I da problem je sto isplacuje samo na PayPal, ali molim Boga da cu kad-tad moci isplatiti novac sa PayPala :) jer sam vec skupio 50-tak dolara sa Bidvertiser-a :D

mujokuje kaže:
Zdravo, ja koristim Infinity Ads iz prostog razloga sto ga Blogger dozvoljava, poceo sam zaradjivati, u pitanju je neka sica, ali mi izgleda ne broji sve posjete, ja imam 100 posjeta, tamo prikazuje tek 15-tak, tako da vjerovatno racuna posjete iz samo odredjenih zemalja :/
Jel znate nesto vise o njima, jesu scam?
A eto i za vas prijedlog :)
I da problem je sto isplacuje samo na PayPal, ali molim Boga da cu kad-tad moci isplatiti novac sa PayPala :) jer sam vec skupio 50-tak dolara sa Bidvertiser-a :D

Vrlo je moguce da ti broje samo posete iz ciljanih zemalja, ili ti cak i ne otvara popup za sve posete, vrlo moguce.

Inace, jel si probao Popads - https://www.popads.net/?

Oni ti isplacuju na AlertPay, isto nije neka ogromna zarada ali nakupi se za pocetak ;)

Sigurno da cu probati, pa cu vidjeti sta mi se vise ispati, u svakom slucaju hvala :)
A vjerovatno da ne otvara imaju ovi sad blockeri, ali opet nije na odmet koji dolar :)

DrHouse kaže:
I moj prijedlog ti je da ovaj popup ad sto se pojavljuje na blogu obrises jer bi te Adsense mogao banovati zbog pravila! BTW imas klik, pa valjda ce biti i zarade :D

Ja nisam video nikakv pop ad a ne razumem zbog cega bi ga adsense banovao zbog pop ada (sem ako adsense nije u njemu)?!

Site behavior

Sites showing Google ads should be easy for users to navigate. Sites may not change user preferences, redirect users to unwanted websites, initiate downloads, include malware or contain pop-ups or pop-unders that interfere with site navigation.

Btw, sto se tice zarade, yieldsads su najslabiji zato sto racunaju samo klikove iz zemalja EU. Jako, jako, jako slabo a kada si blizu tih bednih 50$ kao da namerno jos vise utanje zaradu. :D

ddd kaže:
ne razumem zbog cega bi ga adsense banovao zbog pop ada (sem ako adsense nije u njemu)?!

Zato sto to moze shvatiti kao manipulaciju posjetiocima da klikaju (ako bilo gdje na sajtu imas adse) Ako rater skonta to a istovremeno ti skoci ctr.. problem.
Ista stvar je i sa wp pluginima tipa snow falling, skoro sam to procitao negdje.

tryengraved kaže:
ddd kaže:
ne razumem zbog cega bi ga adsense banovao zbog pop ada (sem ako adsense nije u njemu)?!

Zato sto to moze shvatiti kao manipulaciju posjetiocima da klikaju (ako bilo gdje na sajtu imas adse) Ako rater skonta to a istovremeno ti skoci ctr.. problem.
Ista stvar je i sa wp pluginima tipa snow falling, skoro sam to procitao negdje.
Pa evo mene su bas juce kontaktirali navodno zbog nametnutih oglasa. Inace radilo se o gornjem meniju koji moze, a i ne mora da se protumaci kao nametnuni oglasi. Verovatno je problem sto na tom sajtu nisam imao redovan gornji meni sajta, vec adsense koji opet nije bio predstavljen kao meni vec ispod toga. Dali su mi rok 72 casa da to sredim sto sam ja naravno ispravio. Posto se u meilu navodi da ne mora da znaci da taj problem imam samo sa tom sajtom, vec da proverim i ostale moje sajtove videcemo sta ce biti za dva dana. Ako dobijem bananu onda definitivno krsim pravila. Ja mislim da ne bi trebalo da mi prave problem za ostale sajtove posto ti sajtovi imaju glavni gornji meni, a adsense meni nalazi se ispod glavnog menija sajta.

Prije godinu je vazilo da ako u navigaciji nema menija, Google nema nista protiv adsa tu.

Mozda vaze nova pravila u skladu sa Pandom (reklame u drugi plan) ili tako nesto jednostavno tumace kao varanje korisnika, sto zapravo i jest.

Ja sam davno citao da je ok stavljanje adsensa ispod menija. Nije fer ali je bilo efikasno.
Dobro je kad bar upozore prethodno. ;)

A vidim da ovaj forum http://forums.digitalpoint.com ima i expanded baner koji ometa navigaciju i adsense.

Njega bi valjda pre ukebali. :)

Back
Na vrh