• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Popup affilate

mujokuje

Član
Tu od
25 Pro 2010
treba mi sajt koji placa za prikazivanje popup-ova....radim na fulltraffic, ali ono sto se pojavljuje prilikom posjete samo tjera ljude sa sajta...treba mi nesto sto izbacuje samo mali popup banner ili prozorcic ako tako nesto postoji :)
a vidjao sam to na nekim stranicama i ne vjerujem da to rade dzaba ;)

mujokuje kaže:
treba mi sajt koji placa za prikazivanje popup-ova....radim na fulltraffic, ali ono sto se pojavljuje prilikom posjete samo tjera ljude sa sajta...treba mi nesto sto izbacuje samo mali popup banner ili prozorcic ako tako nesto postoji :)

i ja sam isto na fulltrafficu, i ja nisam zadovoljan s njima, bilo bi uredu da je CPM 1 $,
ali kad je pao na 0.12 $ jednostavno nema smisla tjerat posjetu bezveze.

ako netko zna nesto slicno, bio bi mu zahvalan :)

pavlek kaže:
i ja sam isto na fulltrafficu, i ja nisam zadovoljan s njima, bilo bi uredu da je CPM 1 $,
ali kad je pao na 0.12 $ jednostavno nema smisla tjerat posjetu bezveze.

ako netko zna nesto slicno, bio bi mu zahvalan :)

Znači nisam jedini koji ima tako loš cpm od jutros :D

mujokuje kaže:
e bas ja sam nesto danas razmisljao za ovako nesto... i hteo sam da otvorim temu za ovako nesto i ti me pretece :D
Bas bi bilo super kad bi imalo ovako nesto :)

Exreey kaže:
mujokuje kaže:
e bas ja sam nesto danas razmisljao za ovako nesto... i hteo sam da otvorim temu za ovako nesto i ti me pretece :D
Bas bi bilo super kad bi imalo ovako nesto :)

eto uze ti temu iz usta :D

hahaha a ne to bi stvarno bila fenomenalna stvar :)
ako iko zna neka javi ne moze se na full trafficu svako dodje jednom ali mu ne pada na pamet da stalno klikce na skip ad :D

Ja sam pronašao jednog koji izgleda obećavajuće ali dok ne testiram nemrem ništa reći o njemu. Dakle, prvo osobni test pa da morem iz prve ruke reći što i kako.

iggysick kaže:
Ja sam pronašao jednog koji izgleda obećavajuće ali dok ne testiram nemrem ništa reći o njemu. Dakle, prvo osobni test pa da morem iz prve ruke reći što i kako.

Super... Nadam se da je dobro i da nije nikakva prevara :D

na clicksoru je to ostvarivo, tamo kada scrollaš prati te oglas u zavisnosti gdje ga postaviš, desno, lijevo..

x3m1rx kaže:
na clicksoru je to ostvarivo, tamo kada scrollaš prati te oglas u zavisnosti gdje ga postaviš, desno, lijevo..
e tako nesto bi zeleo samo clicksor ne isplacuje na AP ili MB

Ja sam se registrovao na popads i nisu mi jos odobrili sajt, iako je proslo vise od 24 sata, tj. account je odobren ali moram i dodati web stranicu koja je jos pod statusom "pending review"

DrHouse kaže:
Ja sam se registrovao na popads i nisu mi jos odobrili sajt, iako je proslo vise od 24 sata, tj. account je odobren ali moram i dodati web stranicu koja je jos pod statusom "pending review"

ista stvar je i kod mene..
iggy ako su ti odobrili, javi koliko placaju za balkan, tj. AKO placaju :)

Heh evo kao da sam navukao:

Hello Namik,

Your website 'RMB' has been approved.
Remember to generate and install PopAds adcode on your page to start generating revenue.

Best regards,
PopAds Team

pavlek kaže:
DrHouse kaže:

ista stvar je i kod mene..
iggy ako su ti odobrili, javi koliko placaju za balkan, tj. AKO placaju :)

Evo odobriše domaći sajt i stavio sam kod. Sutra bacam par postova po fejsu pa javim rezultat. ;)

Vidim rijeseno ti je to :D

Nego da vas pitam, rade li vam uopce ovaj popads? Ja sam ubacio javascriptu u postojeci widget na wordpress themi, no ni nakon par sati nije radilo. Promijenio sam IP da provjerim da vidim radi li s drugim IP-om, no nista. Kasnije napravim novi widget i ubacim kod, ali gle cuda, opet nece :)

DrHouse kaže:
Vidim rijeseno ti je to :D

Nego da vas pitam, rade li vam uopce ovaj popads? Ja sam ubacio javascriptu u postojeci widget na wordpress themi, no ni nakon par sati nije radilo. Promijenio sam IP da provjerim da vidim radi li s drugim IP-om, no nista. Kasnije napravim novi widget i ubacim kod, ali gle cuda, opet nece :)

uh, kasno si se sjetio :D
majstor liska je riješio problem :p

uglavnom, ni meni isto ne rade, barem za sada.
isto sam stavio prije par sati, stavio sam između <body> </body> i kao widget, ali za sada ništa.

Mozda treba cekati nekih 24h :D

Ne mogu, prevelik mi je to rizik, gubim zaradu na Adsensu, sto sebi ne smijem dozvoliti a bojim se proradice dok je Adsense tu pa popusim ban :)

Ako ti prorade molim te javi na PP !

:waving

DrHouse kaže:
Mozda treba cekati nekih 24h :D

Ne mogu, prevelik mi je to rizik, gubim zaradu na Adsensu, sto sebi ne smijem dozvoliti a bojim se proradice dok je Adsense tu pa popusim ban :)

Ako ti prorade molim te javi na PP !

:waving

ok, nema problema :)

ne znam ni kako bi trebalo izgledati :D
ali skuzit cu, jest da imam adsense, fulltraffic, ovo govno i gum gum na blogu, ali nema veze :D
adsense mi je najmanji prioritet, zato sto slabo ide a i ne znam kako novce podic, sve sam zakomplicirao s registracijom :)
chill :D

Mislim da Fulltraffic ne smije zajedno sa Adsensom, pazi da ne bi dobio ban na Google-u. I ja takodjer imam Adsense i gum gum, ako ovo proradi i ako bude islo, gum gum otpada, losa zarada samo tri dolara za dva i pol dana uz oko 30 000 prikazivanja :S

Back
Na vrh