• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Pomoc - wordpress install plugin error

persie

Član
Tu od
2 Velj 2014
Imam problem sa instaliranjem plugina preko wordpresa, kad odem na add new i dam search izbacuje mi error:

An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration. If you continue to have problems, please try the support forums.

a ispod searcha mi pise:

Warning: An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration. If you continue to have problems, please try the support forums. (WordPress could not establish a secure connection to WordPress.org. Please contact your server administrator.) in /home/biologin/public_html/wp-admin/includes/plugin-install.php on line 77

An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration. If you continue to have problems, please try the support

Na pocetku nisam imao problem, i mogao sam lepo da instaliram preko wordpresa.
Moze li neko da mi kaze u cemu je problem ? :huh

Ne nije u tome problem, ja ne mogu uopste da instaliram nijedan plugin preko wordpressa, ako zelim moram da ga uploadujem i tako... sad vidim da mi ovaj error izbacuje i kad dam search za teme, znaci sve moram da uploadujem i tako onda da instaliram.
Neznam, izgleda da nema konekciju sa wordpresom

Provjeri permissions na folderu gdje radiš upload.

Back
Na vrh