• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomoc hitno! Google ne indexira adult site. Star 5 dana

Shanyta

Aktivni član
Tu od
29 Ruj 2010
Pozdrav, molim vas pomozite, napravio sam adult site s tubeace temom i pluginom, ali google mi vec 5 dana ne indexira? Sto moram napraviti, stavio sam site na google webmaster tools, ali i dalje jista. Moram li negdje linkove spamat da netko klikne pa da prepozna google, ili kozda na samom siteu nesto naoravit?

RE: Pomoc hitno! Google ne indexira nedozvoljeni sadrzaj site. Star 5 dana

ne paniči. statistika od wmt kasni kako kad 5 do 10 dana.

m.novisad kaže:
ne paniči. statistika od wmt kasni kako kad 5 do 10 dana.

a da li bi mogao bit problem tubeace?

5 dana? polako, daaaaleko je to od 'hitnog'. :)

ne bi trebalo da ima bilo kakve veze taj tubeace
indexiraju text, slike, tagove... tj sadržaj sajta
a statistika kasni, pa kasni, i nije redovna, ažurira se na svaki drugi treći dan (bar je tako kod mene bilo dok sam pratio, prestao sam jer nemam neke vajde od toga, fb invite za stranice mi se pokazao kao najefikasniji za posete kao i postovi u fb grupama)

Evo počelo je pomalo s indexiranjem, od sinoc su mi 2 stranice na google mojih postova stavljeni, gledam na google webmaster da su mi 4 od 8 sitemap.xml indexirani :D krenulo je, ali mi je čudno, inače napravim site običan koji nije adult i ima sadržaj drugačiji pa bude brze

Back
Na vrh