• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomoc AlertPay

The Code

Član
Tu od
28 Lip 2010
Pozdrav evo imam jedan problem....znaci primio sam na AlertPay od imagetwist-a 2.0$ i pise da je sve uredu ali mi na AlertPay-u stoji stanje na racunu 1.37....

Kako to nije moguce da uzimaju neku proviziju...zna li neko zasto se to desava?

Evo slike:
asdod.png

asd2u.png

I jos jedno pitanje u vezi AlertPay-a.....kada zatrazim cek pise da samo mogu zatraziti u US$......da li ja taj cek koji mi dodje u US$ mogu podici npr. u nekoj banci ( u Banja Luci) na nasim prostorima ima li iko iskustva sa podizanjem cekova...kolika je provizija i ostalo?

1. Kakav Ap account imas?
Za Personal Starter nemas proviziju, a ako si se regao kao Personal PRO onda imas proviziju
* 2.5% + $0.25 for e-wallet payments; 4.9% + $0.25 for credit card payments.
Ako slucajno imas PRO acc, pogledaj ovde pod D.
https://helpdesk.alertpay.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=153

2. Nema veze sto je acc u USD, kad stigne cek, odneses ga u banku, i posle 2-3 nedelje koliko traje provera na deviznom racunu ces imati iznos u USD. Ti posle ako hoces dizi dolare ili evre ili u koju god valutu zelis.

Imam Personal Pro Verified akaunt...

A u cemu je razlika izmedju ovoga sto ja imam i ostalih akaunta?

Osim toga sto uzimaju proviziju :D

Odi na profile i onda downgrade account.
Ja sam 100% siguran da ne primas vise od 400$ mjesecno na alertpay. :)

Mozhesh.. Sad sve zavisi gde se nalazish.. Ja sam iz Srbije i povezao sam svoj devizni rachun u Intesa banci sa mojom Visa Electron karticom u istoj banci.. I sa tom Visa karticom mi je povezan AlertPay account i varifikovan. E sad Ja sam izvadio Visa Electron zato shto je free i zato shto je provizija manja kad isplacujesh na karticu, a ne na bankovni rachun ( devizni rachun). Preporuchio bi ti isto.. I plus josh na sve to pare ti legnu u roku od 2-3 dana i dizhesh ih sa bankomata :)

Pozdrav.

Samo da dodam nesto sto se tice cekova i vezano je za Srbiju. Po mom misljenju najbolja je banka Intesa jer im je provizija 1,2%-2% ( racunajte gornju granicu ).

Odma da dodam na to tvoje.. Imaju fiksu kamatu na chekove. I ta fiksna kamata iznosi 300 dinara. Podigao sam jedan poveci chek i jedan manj i ista je kamata, chak sam i pitao zhenu koja tamo radi..

Back
Na vrh