Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Looney_zunes kaže:To su odlični rezultati, čestitam, da li postavljaš svoj unique sadržaj, ili ga spinnaš, ili imaš nelegalane stvari na stranici?
BlackSwan kaže:Maltene ništa nije unique, mrzelo me je da pišem pošto će sajt biti aktuelan svega par meseci (u pitanju je sajt o jednoj od ovih turskih serija, kad serija prođe nikome neće trebati pa neću džabe da se cimam). Imam nešto malo tekstova i slika i to je to. Nelegalni sadržaj nemam, ne nudim nikakav download ali sam objavila post u kome linkujem ka sajtu koji ima epizode za gledanje i taj post sam ima 10000 pregleda ... a većina dolazi tražeći slike ili ukucavajući imena tih turskih glumaca onako kako se čitaju po Vuku, vidim da sam tu uglavnom u vrhu rezultata ... keywords su čudo![]()
dbomestar kaže:BlackSwan kaže:Maltene ništa nije unique, mrzelo me je da pišem pošto će sajt biti aktuelan svega par meseci (u pitanju je sajt o jednoj od ovih turskih serija, kad serija prođe nikome neće trebati pa neću džabe da se cimam). Imam nešto malo tekstova i slika i to je to. Nelegalni sadržaj nemam, ne nudim nikakav download ali sam objavila post u kome linkujem ka sajtu koji ima epizode za gledanje i taj post sam ima 10000 pregleda ... a većina dolazi tražeći slike ili ukucavajući imena tih turskih glumaca onako kako se čitaju po Vuku, vidim da sam tu uglavnom u vrhu rezultata ... keywords su čudo![]()
Ne zelim biti neki paranoik, i cesto slobodno ljudima govorim detalje o svojim projektima, ali bilo bi dobro kad se radi o tako nekom specificnom segmentu da ne ides tako u detalje. Mislim dobro za tebe. Koliko god se trudio da imamo skladnu zajednicu gdje ce jedni drugima pomagat uvijek ti se moze dogodit da netko zaluta (bez registracije se ne vide linkovi ali sve ostalo da) i da ti "ukrade" nichu.
Prakticki si na pladnju dala ekipi svoju nichu sta i kako radis. A posto su internet marketeri dosta pametna skupina ljudi dosta lako ce prokuzit sta i kako radis.
Moj dobronamjeran savjet ti je da ipak pripazis koliko detalja dajes u javnost jer ima ekipe koja je totalno nekreativna i doslovno ce ti maznut nichu. A sto je najgore zna se desit da vise ljudi odjednom navali pa ti izgubis na kraju dosta posjete.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke