• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pitanje

wizforbiz

Novi član
Tu od
18 Tra 2011
Pozdrav,

Nisam znao gdje postaviti ovo pitanje, tj. u koju sekciju foruma, pa ako sam postavio u krivu molim da mi napomenete.

Imam neki website na hrvatskom i htio bi sada taj isti site pobrisati i napraviti ga na engl. posto je sama domena na engleskom. Zanima me kako ce botovi web trazilica reagirati na promjenu jezika na websiteu i eventualno cijelog websitea i ključnih riječi u tagovima?
Znam da je pitanje glupo, ali sta cu.

Hvala unaprijed

Slobodno orijentisi ceo sajt eng. trzistu - nece ti nista uraditi ;)

PS. Ali za svaki slucaj idi u webmasters tools i podesi tamo da ciljas svoj sajt na eng. trziste i nece biti nikakvih problema.

Black Dragon kaže:
Slobodno orijentisi ceo sajt eng. trzistu - nece ti nista uraditi ;)

PS. Ali za svaki slucaj idi u webmasters tools i podesi tamo da ciljas svoj sajt na eng. trziste i nece biti nikakvih problema.

Hvala puno, ovakav direktan odgovor mi je i trebao :) pozdrav

Ja sam imao isto sajt koji je radio 3 godine na eng i onda sam ga prebacio na nas. Google je posle 24h indexsirao nase stranice i dao im jako lepo mesto. Tako da ne brini nista...

Nenad80 kaže:
Ja sam imao isto sajt koji je radio 3 godine na eng i onda sam ga prebacio na nas. Google je posle 24h indexsirao nase stranice i dao im jako lepo mesto. Tako da ne brini nista...

pretpostavljao sam da je tako, ali bolje pitati. hvala puno na odg.

Back
Na vrh