• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pitanje?webmoney,epassporte,epese

dooxx12

Član
Tu od
24 Lis 2010
Zanima me dali se na ovim stranicama:webmoney,epassporte,epese kad napravimo acc može primat novac ko na npr Alertpay ako nije povezan sa nikakvom karticom.Npr ja imam alertpay i na njemu 10$ i normalno koristim iako nije povezan sa CC.Zanima me dali je taj slućaj i sa ovim stranicama

dooxx12 kaže:
Zanima me dali se na ovim stranicama:webmoney,epassporte,epese kad napravimo acc može primat novac ko na npr Alertpay ako nije povezan sa nikakvom karticom.Npr ja imam alertpay i na njemu 10$ i normalno koristim iako nije povezan sa CC.Zanima me dali je taj slućaj i sa ovim stranicama

Za ePassporte sam siguran da ne mozes ni da primas niti da saljes novce, bez obzira povezao ti CC ili ne :p

Back
Na vrh