• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal problem sa primanjem $

dooxx12

Član
Tu od
24 Lis 2010
Trebao sam primiti 50$ od frenda na svoj paypal koj je verifited prije 1mjesec,i nikad nan jega nisam primo novce jedino onih 1.9$ šta vrate sa kartice.Kad frend šalje kaže ovo :Your recipient is not able to receive funds at this time. Your recipient must first set up his or her account to receive funds. dali je imo ko taj problem i kako ga je rješio :)

dooxx12 kaže:
Trebao sam primiti 50$ od frenda na svoj paypal koj je verifited prije 1mjesec,i nikad nan jega nisam primo novce jedino onih 1.9$ šta vrate sa kartice.Kad frend šalje kaže ovo :Your recipient is not able to receive funds at this time. Your recipient must first set up his or her account to receive funds. dali je imo ko taj problem i kako ga je rješio :)

Dakle, trebas kao sto je i receno aktivirati mogucnost primanja novca na PP nalogu, to je to.
I ja sam imao isti problem, ali se ne sjecam 100% detalja. Uglavnom, u pitanju je samo 1 klik xD
Otidji na svoj PP nalog, a za dalje ces se vec sam morati snaci ;)

Probo sam sa onim update Block payments ali nepomaže opet,poslao sam sad mail podrški pacemo vidjet rezultate,ako se mozda sjetis di si ti stisno javi :D

dooxx12 kaže:
Probo sam sa onim update Block payments ali nepomaže opet,poslao sam sad mail podrški pacemo vidjet rezultate,ako se mozda sjetis di si ti stisno javi :D

Ma joj, to ti je bilo ovako otprilike: kad se ulogujes na PP account, u gornjem lijevom cosku
vidis zuti box, u kojem imas opciju da aktiviras primanje novca na racun, i onda to nestane..
Eto, tako je to u mene bilo, eh sad, vjerovatno bi ti to nasao da je isti slucaj i kod tebe, ali mozda uopste i nije to uzrok problema :stars

Back
Na vrh