• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal,AlertPay pitanje-problem

dooxx12

Član
Tu od
24 Lis 2010
Ovako trebo bih primiti 7-8$ koje nemislim podizat u keš vec uplatit dalje nekom na negov paypal li alertpay.Ja nemislim davat kreditnu karticu pošto nisam punoljetan.E sad prvo sam registiro paypal sa svim svojim pravim podacma iz Hr i onda sam sazno da se nemoze primat novac i slat ako nije potvrđena kreditna kartica.E sad dali ja mogu napravit alterpay sa pravim podacima iz HR bez da dam kreditnu karticu a da mogu primit i poslat novce dalje.I dali je bolje da napravim lažni paypal iz druge države pa da preko njega primam i saljem novece.Koja je solucia bolja?Hvala na odgovorima :)

dooxx12 kaže:
Ovako trebo bih primiti 7-8$ koje nemislim podizat u keš vec uplatit dalje nekom na negov paypal li alertpay.Ja nemislim davat kreditnu karticu pošto nisam punoljetan.E sad prvo sam registiro paypal sa svim svojim pravim podacma iz Hr i onda sam sazno da se nemoze primat novac i slat ako nije potvrđena kreditna kartica.E sad dali ja mogu napravit alterpay sa pravim podacima iz HR bez da dam kreditnu karticu a da mogu primit i poslat novce dalje.I dali je bolje da napravim lažni paypal iz druge države pa da preko njega primam i saljem novece.Koja je solucia bolja?Hvala na odgovorima :)

Vece mogucnosti za uplate imas na Paypal-u ( ima vise korisnika ). Ako mislis da ulazes na nasim prostorima onda ti je bolji Alertpay ( jer na njemu mozes i da primas i da saljes i da podizes novac ( a ne moras da stavis karticu )).

Verifikovao ili ne, na hrvatski Paypal ne mozes da primas novac.

Puno hvala za odgovore ,samo jos dal ce biti problema ako registriram paypal na bezveze neku adresu i podatke ?:)

Naravno da ce biti problema, kad ti legne neka transakcija i budu ti trazili skenirani dokument poput pasosa-putovnice, racuna od komunalija itd..
Ovo se sve vise desava jer je paypal banka i nemojte se zajebavati s njim, jer van blokiranja racuna mozes lako popusiti i nesto gore poput prijave itd..
Pogotovo maloljetni se trabaju distancirati od ozbiljnijih stvari.

dooxx12 kaže:
pa kako vi sa balkana primate i plaćate sa paypalom?

Imas 2 legalna nacina:jedan je da nadjes nekog mistera 10% koji ce ti procesuirati isplatu,a drugi je nadjes prijatelja/rodjaka/brata/sestru iz inostranstva koji ce ti na svoje ime otvoriti usluzni PP account,normalno pazis da te rodjo ne zajebe.

Ovo sto kaze @masterbih stoji 110% i mislim da sa PP,MB i ostalim servisima treba raditi maksimalno po TOS-u,narocito sto se gradjani iz balkanskih zemalja defaultno tretiraju kao muljare i to sa potpunim razlogom.

kako da verifikujem alertpay, da mi stize cek na kucnu adresu?! pomagajte, ne snalazim se bash najbolje oko tog :(

Back
Na vrh