• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

paybox.me

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

maloni1991

Aktivni član
Tu od
18 Srp 2010
Paybof.me je novi procesor za online placanje ... trenutno je u pre lanch-u
Daje 50$ bonus pri registraciji u pre lanch-u i 5$ za svakog reff-a
Verujem da ce biti slicna fora kao na e-passport s'tim sto ce se kartica za podizanje para naplacivati 50$+ i tako vratiti ovih 50$ poklonjenih :)
Ako hocete da se regujete link je u podpisu

www.paybox.me

Ne bi se bilo lose registrirati sad dok dijele tih 50$ pa se mozda kasnije to i iskoristi nekako, bez dizanja na karticu.

Imas refa. ;)

Nisam siguran zasto ali mi sve ovo mirise na jedan big scam :sigh

Sto kaze djetlic pocetna strana im je kao da su je uz jutarnju kafu pravili.
Onda i domena .me pa onda i ovih 50$ za svakog ko se reg. Ex da ime neko
ko ce da mi da 50$ za registraciju i 5$ za svakog reffa do sutra bi ja imao tamo na racunu 1000$.

Ipak necu nista da tvrdim ali budite oprezni i gledajte sta drugi kazu o ovome.

Nije samo to... Kao sto su napisali, nuzno je jednom tjedno popuniti neki survey da bi account ostao aktivan.. To ne moze bit nikako dobro.. Ja imam 52.5$ na racunu, ni sam ne znam kako..:bored

Meni taj paybox liči na Scam. Jednostavno nije se na autorativnim sajtovima reklamirao, a i sam dizajn je vise nego neozbiljan za ono sto treba da predstavlja.
Još "davne" 2005 je bio lansiran sličan servis GreenZap koji je takodje pri registraciji davao neku lovu, a navodno se takmičio sa PayPal'om. Uglavnom na kraju se ispostavilo da je Scam, a dobijene pare pri registraciji ste mogli potrošiti samo ako uplatite lovu na GreenZap (ako se dobro sećam).
U svakom slučaju moja je preporuka da zaobidjete paybox, ja im svoje podatke svakako neću dati.

Ma gluposti, koja ozbiljna firma ima takav dizajn i koja daje pare tek tako? Nijedna.

Ako malo bolje procitate TOS... vidjecete da vam mogu ukinuti account bilo kada bez razloga. :waving tako da blah...

dizajn je posve neozbiljan, bolje bi ga ja napravio :D

nisam čitao kolika je minimalna isplata...mogu mislit $1.000 :d

ma nemozes nigdje procitati nista o isplati..nit kada nit koliko ..ja imam vec jedno 120 dolara minimalno..:hysterical

Ma nemožete pročitati ništa o isplati zato što isplate nema.
Može se samo interno plaćat znači sa računa na račun, a novci se ne mogu vaditi vani.
Hoće li poslje dodati neke kartice, pa da isplata može ići na kartice, neznam, ali po svemu sudeći ne predviđam im dugu budućnost.

slazem se sa svima vama ... al kad je dzabe i sirce je slatko :taunt:taunt

Koliko sam video ovo im je kao neka pre-launch faza, pa zato daju novac,
da se popularizuju i privuku korisnike, a sa pravim radom ce poceti 2011,
bar tako kazu, sta ce biti od svega toga, ko zna.

Djolisimo kaže:

niko ništa neće izgubiti registrujući se :)

x3m1rx kaže:
Djolisimo kaže:

niko ništa neće izgubiti registrujući se :)

da napomenem preko mog linka :p:p

Ma tko zakupi domenu na samo jednu godinu i to .me
Na pitanje što mogu izgubiti, odgovor je vrlo jednostavan, gubite svoje dragocjeno vrijeme.
Dajte ljudi uhvatite se nečeg ozbiljnog.
Tko će vam dati 50$ po registraciji i još do 20$ po danu.
Ako se registrira 100k ljudi na kraju samo na registraciju izađe 5 milijuna $ i to bez ovih dodatnih koje možete dobiti.
Čak nemaju ni plaćenih reklama.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh