• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Neki savjet od iskusnijih

markosta

Član
Tu od
4 Lis 2011
Pozdrav ljudi.

Trebalo bi mi malo vaših savjeta. Planiram napraviti stranicu za slanje sms poruka. Trenutno imam stranicu, na kojoj koristim Adfly, i iskreno nisam bas zadovoljan sa zaradom. Dali postoji neka stranica koju mi možete preporučiti ,a da korisnik npr. kod mene na stranici, ispuni neku anketu, ili skine neku datoteku ili gleda neke filmice, ili gleda reklame, i za to ja dobijem novce od treće strane, a korisniku dodijelim poruke za slanje?

Razmišljao sam da napravim nešto takvoga sa Adfly-em ali je problem sto adfly mi već ovako ne broji bas sve pregledane reklame.
Moja ideja je da korisnik prvo napuni svoje kredite, a nakon toga ih može trošiti na poruke.

Imate li možda kakvu preporuku? Gledao sam malo Sharecash znaci korisnik bi morao skinuti neku datoteku da ja zaradim ali je problem je su kod njih glupe ankete i korisnici moraju preko moba slati poruke sto kosta 10-15 kn... A to teško da će ljudi raditi da skinu datoteku i poslije toga da dobe par poruka.

Imate li Vi možda neku stranicu da mi date savjet da se registriram i probam?

Ljudi pa kaj tu nema nikoga za komunikaciju, dopisivanje? Da podijele svoja iskustva s drugima? Nesto savjetuju? Treba mi pomoc oko zarade. Nadam se da sam na dobro forumu...

Teško da češ tako zaraditi neke pare.
Jedini način je da nađeš nekog sponzora koji če dobiti reklamu u poruci tj kad neko pošalje poruku primatelju na mobitel dolazi poruka u kojoj je tekst pošiljatelja + reklama
Tako funkcijonira većina stranica s besplatnim porukama

Jasno mi je da će biti teško nešto zaraditi. Ali ne vjerujem da je baš nemoguće. Jel postoji još koji način zarade a da ljude, ajmo reći natjeram da to nešto naprave? Koliko sam čitao najbolje se plaća ispunjavanje anketa.

Prva ideja mi je bila da napravim nešto kao što je stranica autohits.dk
Znači kod njih gledaš reklame i dobivaš bodove, i onda te bodove zamijeniš da se prikazuje tvoja stranica. Ja sam mislio da bi mogao napraviti nešto tog tipa, da korisnici ostave računalo par sati da im se vrte reklame, i da ne znam za svakih 10 reklama im ja dam jednu poruku. Koliko dugo se vrte reklame toliko poruka dobiju.

Razmišljao sam i nešto takvoga da sam napravim sa Adfly-em ali me muče IP adrese. Već ovako mi se dešava da ne dobijem sve klikove od Adfly-a. Problem je da ako to idem raditi sa Adfly-em korisnici moraju cijelo to vrijeme biti za računalom i klikati na "Skip Ad" da bi to funkcioniralo.

Ima netko neki bolji savjet možda?

Ako stavim da moraju skidati file... mislim da bi morali skinuti oko 7 fileova da bi im mogao dati jednu poruku. A to mi se ipak čini malo pre velika gnjavaža za jednu pišljivu poruku.
Sad baš tražim na stranicama od FileServe-a koliko plaćaju za skidanje iz koje države ali ne mogu naći.

Koliki ti je trošak po jednoj poruci i koliku bi zaradu htio
Za koje zemlje bi nudio uslugu

Za početak bi bio sretan i da sam na 0... Znači prvo vrijeme mi ni ne treba zarada... Samo da uspijem polako sve upogoniti... Tj da se poruke same plaćaju. Poruke me koštaju otprilike 0,05€ i sad ako uspijem zaraditi po poruci 0,01€ za početak ja sam zadovoljan.

Ali bi znači radio da korisnici prvo nešto odrade a ja im dam toliko i toliko SMS poruka

Sto se tice zemalja... Probao bi u Hrvatskoj i Americi (pošto se u Americi puno više plačaju reklame)

Nemoguće da zaradiš tolke pare.
Jedino preko nekih survey ali tu opet korisnik mora platit porukom i slično

Odgovorio si ko da sam rekao da želim zaradu od 10€ po poruci... :hysterical :hysterical

Zato sam i naveo gore primjer da ljudima stavim da pogledaju neznam 2,3,4 videa i ja za to dobim 1$ a njima dam poruke, ili im se vrte reklame pred nosom i kad se odvrti 20 reklama ja im dam jednu poruku, ali znaci da ne moraju nista klikati, nego da se te reklame sam vrte.

Ili da na adfly-u napravim 200 linkova i stavim to pa onda ljudi klikaju preskoci reklamu. Ali neznam dali će mi Adfly to htjeti zbrojiti. I da napravim ako korisnik dodje s iste IP adrese da mu se ne prikazuju reklame. Nesto tog tipa.

Malo razmisli
Zašto bi se neko htio oglašavat na tvojoj stranici da se nekom vrte reklame koje niko nebi ni pogledo.
I za 1000 ljudi koji nebi ni pogledali njegovu reklamu tebi mora platiti 50$
dok npr na google ads bi 1000 ljudi vidjelo njegovu reklamu i kliknulo bi ih 20-ak i čovjek bi mora platit možda 5$

Za adf.ly ti je za hrvatsku 1000 klikova oko 1$ znači za jednu poruku jedna osoba treba kliknuti 60 puta skip ad
ali niko ti to nebi ni kliko a i adf.ly bi vjerojatno broja ko jedan klik zato što je ista ip

Ok, shvaćam te. To je za reklame, ali tu još uvijek ostaju pregledavanje Videa, ispunjavanje anketa ili nešto treće?

Ili me oćeš ubiti odma u startu pa da ni ne pokušavam sa time? :)

Adf Zaboravi :D da pola evrope klika za tebe neces se obogatit :D Razmisli pa preuredi sajt na engleski uzmi domenu na engleskom ukljuci se u neku cpa ili sharecash pa bi onda mogao da mislis o zaradi :D

Ako ti trebaju instrukcije mozes mi se javiti na PM jer i bez sajta sam zaradjivao 500 $ mjesecno a sada imam 5-6 sajtova i nekoliko blogova i extra mi ide :D

Back
Na vrh