• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ne verificirani MB

runner

Član
Tu od
7 Svi 2009
Dali netko zna dali ja mogu primit novce sa drugog MB accounta i trosit ih na nekoj stranici ako moj MB account nije verificiran sa kreditnom karticom.

runner kaže:
Dali netko zna dali ja mogu primit novce sa drugog MB accounta i trosit ih na nekoj stranici ako moj MB account nije verificiran sa kreditnom karticom.

možeš.. ali za veće iznose bi ti mogli tražit provjeru dokumenata..

nije tesko vrificirati moneybookers samo uneses koliko su ti skinuli sa visa kartice

runner kaže:
e tu nastaje problem jer nemam karticu:sigh

onda uzmi visu virton najlaksa verifikacija na moneybookersu odmah dobijes sms poruku koliko ti je oduzeto sa kartice i onda upises na sajtu od moneybookersa

Back
Na vrh