Pozzdrav svima još jedanput.Ja sam Đorđe imam 36 godina i već sam nešto jače od godinu i pol na ovom forumu ali kao posmatrač.Dugo sam se lomio i na kraju sam odlučio,te prošle godine u novembru upisah web-design i bilo je mučenja i učenja ali se isplatilo,jer se nešto i naučilo.E sad mnogo bolje radim u dreamweaveru nego što kucam kod u notpedu ali radi se punom parom pa će i ovaj drugi dio doći na mnogo bolji nivo nego što je sad.Ovladao sam Flashom,Photoshopom,Adobe Ilustratorom,JavaAction Script.
E sad šta ja hoću Vas da pitam...Šta dalje?Počelose učiti i kretati se,sad nebi valjalo stati,treba nastaviti sa učenjem.Ja lično bi volio raditi sajtove kao što je ovaj,iliweb-shopove..tako nešto.Čega sad da se dohvatim? Ili ako neko smatra da ima nešto što je mnogo interesantnije i korisnije pa da se okrenem u neku drugu stranu.Za učenje oran i oštar kao sablja..hehehe
Da nadam se da Vas nisam puno ugnjavio o sebi,al Vas molim za savjet.
Pozzdrav Đorđe
E sad šta ja hoću Vas da pitam...Šta dalje?Počelose učiti i kretati se,sad nebi valjalo stati,treba nastaviti sa učenjem.Ja lično bi volio raditi sajtove kao što je ovaj,iliweb-shopove..tako nešto.Čega sad da se dohvatim? Ili ako neko smatra da ima nešto što je mnogo interesantnije i korisnije pa da se okrenem u neku drugu stranu.Za učenje oran i oštar kao sablja..hehehe
Da nadam se da Vas nisam puno ugnjavio o sebi,al Vas molim za savjet.
Pozzdrav Đorđe