• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Molim pomoc

srboljub1989

Iskusan lik
Tu od
25 Stu 2009
Imam nesto novca na AlertPay-u, i naravno, zelio bih da ga podignem.
Koji je najbolji nacin za to, jer ja sam iz BiH.

Ma digni cekom ( tako ja radim ). Stigne ti za oko 2 sedmice cek na kucnu adresu ;)
Uzimaju ti 4 $ da posalju cek. I posle u banci meni uzimaju 2% sad zavisi od banke do banke.

srboljub1989 kaže:

Najbolji i najbrži način ti je skidanje novca na karticu. Za 3-4 radna dana ti legne lova.
E sad ako je nemaš, onda ti ostaje ovo što je Aleksa rekao ;)

srboljub1989 kaže:

pogledaj cetvrti post po redu ove teme

Hvala na odgovorima.
U jednoj banci su mi rekli da ne rade vise sa cekovima, i da treba 1 mjesec da bih uzeo lovu.
A kada sam pitao za debitnu karticu, znaci imam je i hocu da je verifikujem na AP, kaze da je to nemoguce.
E sad, ili to stvarno ne moze, ili su ovi u banci glupi da ne znaju.

srboljub1989 kaže:
Hvala na odgovorima.
U jednoj banci su mi rekli da ne rade vise sa cekovima, i da treba 1 mjesec da bih uzeo lovu.
A kada sam pitao za debitnu karticu, znaci imam je i hocu da je verifikujem na AP, kaze da je to nemoguce.
E sad, ili to stvarno ne moze, ili su ovi u banci glupi da ne znaju.

Ahaha našao si koga da pitaš :crazy_grin
Naši bre radnici po bankama nisu čuli za internet a kamoli AlertPay i verifikaciju, to je za njih "špansko selo" :D

Uvek se slatko nasmejem koliko su ti likovi neobavešteni, neću reći glupi. Ne znam ko ih tako nesposobne drži po bankama. Ali šta ćeš.

Inače, sve imaš na forumu, već sam bar 5 puta napisao odgovor na tvoje pitanje samo malo potraži. Može da se verifikuje sve bez problema ;)

:waving

To i ja sad vidim.
Lepo im kazem da hocu da otvorim tekuci racun i hocu debitnu karticu. Kad im kazem za sta mi treba, oni kazu da to ne moze.:crazy_grin

srboljub1989 kaže:
To i ja sad vidim.
Lepo im kazem da hocu da otvorim tekuci racun i hocu debitnu karticu. Kad im kazem za sta mi treba, oni kazu da to ne moze.:crazy_grin

Hehe care nema potrebe da ti njima pričaš za šta ti treba. Ja se ne sećam da li su me to pitali kada sam vadio svoju VISA Virtuon karticu, ali iako jesu, verovatno sam rekao da mi treba za ono za šta je i namenjena - a to je plaćanje na internetu. I to je sve, nemaš ti šta sa njima da diskutuješ, niti oni imaju šta sa tobom. Ti ulaziš u banku, sačekaš prvog slobodnog operatera. Sedaš, kažeš ja hoću da izvadim Visa Virtuon karticu (ili neku drugu koja ima sličnu ulogu za plaćanje preko neta), daš svoju ličnu kartu i to je ono najbitnije. Posle je sve stvar papirologije i rutine, par potpisa, popuniš onaj zahtev za izdavanje te kartice i to je to. Sačekaš obično oko 7 radnih dana da ti naprave i da ti stigne kartica. Odeš u banku, podigneš to, platiš godišnje održavanje 200 dinara. Položiš 20 eura koje treba da ti stoje na računu prilikom internet uplate novca i to je to.
Ti lepo uzmeš podatke sa nje, verifikuješ AP ili bilo koji drugi akaunt, kada legnu pare zatražiš isplatu na istu karticu, odeš do banke, kažeš: Hoću da skinem XX iznos (onaj koji si isplatio sa AP na primer). Daš im karticu sa brojem računa koju si dobio uz VISA-u, ličnu kartu i to je sve. Kroz 10 sekundi tebi novac u rukama. Vrlo jednostavno ;)

Značni njih nikada ne pitaj da li nešto može ili ne. Jer nemaju pojma za te stvari. Oni ti služe samo da ti izdaju ono za šta su plaćeni i to je sve.

:waving

I meni su u banci rekli da ne može, ali sam odlučio da prvo probam sa manjom sumom i prošlo je.
Mada je kod mene kreditna.

Back
Na vrh