• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Moj prvi youtube kanal i prvi video

Shanyta

Aktivni član
Tu od
29 Ruj 2010
Pozdrav svima, evo započeo sam s prvim kanalom i uploadao prvi videi. Razlog zasto sam zapoceo je taj sto vec dugo gledam ostale vlogere nase i strane i jako mi se dopada gledati kako isprobavaju tehniku i komentiraju, svidja mi se editirat videozapise pa sam odlucio i sam to zapoceti. Pokusat cu svaki dan jedan video izbaciti. Sljedece cu otpakirati galaxy a5 2017 :) prvo sam imao ovan zanimljiv selfie stick od huaweia.

Video: https://youtu.be/zeV4fiB1dSw

Secam se ja kada sam pocinjao da uploadujem video snimke na yt pre 5 i kusur godina i vise, na 50 prikaza mi se cinilo da je to jako puno naroda dolso da gleda :)
i uporedjivao sam moje video snimke sa nekim drugim yt kanalom i secam se da je taj drugi imao skoro 53toduplo vise prikaza skoro 400 prikaza i to me je jako nervirlo sto ja ima taj kanal jako puno prikaza, kada sam prvi put dostigao 1000 prikaza pa ja mislim da sam skakao do neba :)
a gledaj sada 1 000 000 i nesto prikaza i prf i nista i vise ja nemam ama bas nikakvog koristi od njih, sem sto cu dobiti mozda pare za njih al jbes pare hocu milijardu prikaza!!! i gotovo bato! :)

Samo polako uploaduj :) ne zuri sa tim :) dogodine te to nece tako tangirati i vec ces uci u rutinu sa yt :)
i govorices isto ko i ja prf :) hocu milion prikaza! :)

sta si uplodovao? komsinicu sa prozora? :)

... Pre 5 godina si verovatno imao oko 10-ak godina te ne sumnjam da su i klipovi bili zanimljivi bas kao i tvoji postovi na forumu.

@Shanyta pokusaj na engleskom jeziku, naravno ako isti znas.
Na nasem podneblju BananaLand-a ne ocekuj previse za takvu vrstu kanala, jer je trziste jednostavno premalo.

Ja sam napravio profil samo da bih postavio pitanje:
Treba da dobijem prvi isplatu a ne znam koliko je bitno da se ukucavaju mala ili velika slova u formularu za bankovni racun.
Meni u uputstvima pise Unicredit bank, a ja sam ukucao Unicredit Bank.
Da li to ima veze, jel zna neko?

E pazi ovo, kada smo kod imena nemoj da ti se desi kao i meni tamo gde pise name da upises ime banke :D

ytjamesbond kaže:
E pazi ovo, kada smo kod imena nemoj da ti se desi kao i meni tamo gde pise name da upises ime banke :D

OK... Sta je bilo sa parama?

antonslavik kaže:
ytjamesbond kaže:

OK... Sta je bilo sa parama?

Necu vise nista da uploadujem dok ne primim dokaz o uspesnosti mreza yt, cekam 48h da vidim sta ce se desiti.
Da li ce meni stici posto je to devizni... isto kao i za tekuci racun sms poruka o prelivu novca ili... ?
Mozda je novac vec na racunu, nisam proveravao.

K1z4 kaže:
... Pre 5 godina si verovatno imao oko 10-ak godina te ne sumnjam da su i klipovi bili zanimljivi bas kao i tvoji postovi na forumu.

Na nasem podneblju BananaLand-a ne ocekuj previse za takvu vrstu kanala, jer je trziste jednostavno premalo.

Razmisljao sam o tome, ali engleski mi je tesko ne znam bas kako bih objasnio nesto kao na hrv, nije fluidan i onda bi to ispalo kaos hahA

Losa kamera, i gledaj da radis samo upcoming producte ili tek kad nesto izadje, tako ti je uspeh zagarantovan sve u svemu srecno :)

Lakisa94 kaže:
Losa kamera, i gledaj da radis samo upcoming producte ili tek kad nesto izadje, tako ti je uspeh zagarantovan sve u svemu srecno :)

Svjestan sam lose kamere, nazalost nemam love za drugu trenutno, snimam s P9lite u full hd, al je losa. Za pocetak dok ne nabavim nesto cu ovako :)

Shanyta kaže:
K1z4 kaže:

Razmisljao sam o tome, ali engleski mi je tesko ne znam bas kako bih objasnio nesto kao na hrv, nije fluidan i onda bi to ispalo kaos hahA

U tom slucaju pripremi tekst unapred i nauci ga. Kao da si glumac sto u principu i jesi :) Ako ti ne ide izgovor , vezbaj taj napisani tekst.

Evo izbacio sam još jedan klip, ali malo poboljšano, možda se vidi napredak :D Pokušat ću za sljedeći klip testno napraviti na engleskom baš da vidim kako bi to izgledalo.

https://www.youtube.com/watch?v=bH4fxwOaEnI&feature=youtu.be

Jel ima neko dokaz o mrezi ifree da placaju, ja sve sto imam je na papiru tj nisam jos video ni centa od onoga sto pise kod njih u dashboardu (a nije puno).
Prvo sam cekao da zaradim 10 dolara nekoliko dana, potom kada sam isao na request money zahtevali su moj paypay koji nemam, tada sam im trazio bank acount i rekli su da ce ici puno sporije bas zbog toga sto nije paypay.
Sve u svemu oko nepunih dva meseca sam partner sa njima a od para ni centa.
Jel neko uzeo pare tj opipao sto je od ifree?

ytjamesbond kaže:
Jel ima neko dokaz o mrezi ifree da placaju, ja sve sto imam je na papiru tj nisam jos video ni centa od onoga sto pise kod njih u dashboardu (a nije puno).
Prvo sam cekao da zaradim 10 dolara nekoliko dana, potom kada sam isao na request money zahtevali su moj paypay koji nemam, tada sam im trazio bank acount i rekli su da ce ici puno sporije bas zbog toga sto nije paypay.
Sve u svemu oko nepunih dva meseca sam partner sa njima a od para ni centa.
Jel neko uzeo pare tj opipao sto je od ifree?

Zasto nisi samo na adsense, ja sam mislio ic u mrezu ali sam citao da se vise ne isplati :/ dosta je zeznuto ako ne isplacuju. Vidi da nemaju odgodu. Neke mreze imaju ako si zaradio ovaj mjesec tek isplate krajem sljedeceg

Back
Na vrh